erkek mezarı var sıtatülü gibi duryor...temiz leyip toprakla birleşen yerleri resimlerseniz daha isbetli olcak ...düz taşın üstünü yoklamdan geçmeyin yanlız..ufak hediyesi olabillir bu domuzun...
Engin bilgileriniz icin siZe hayran kaldigimi belirtmek isterim kadet ustam isaretlerin hepsi ayni yerden ustam aralarinda fazla mesafe yok en faZla 3-5 metre Ekibim yok ustam yanliz basima elimden geldigince biseyler yapmaya calisiyorum yeterince tecrubeye sahip deilim etrafimda anlayan kimsede yok ne yaZikki ustam saygilarimlaSelamün Aleyküm,
2nci resimdeki kayaların altında muhtemel mezar var.
Önce mezarı tespit etmeniz gerekir.
Sonra değerli tespiti yapacaksınız.
Yer bakir gözüküyor.
Domuz-Koç başı ve başka figürlerde var. Bunların hepsi AYRI-AYRI ele alınmalıdır.
Herbirisine ayrı konu açılmalı ve herbir fügür ayrı ayrı 5 cepheden yakın-uzak manzara şeklinde resimlenmelidir.
Buradaki her kaya yanları dahil olmak üzere onlarca kez yüksek pikselle resimlenmelidir.
İşaretler birbirine çok yakınsa bu alanın krokisi, metrajına bağlı olarak çizilmelidir.
Yakınlarda şelale varsa özel önem verilmeli, figürlerin bakış istikametinde ve gerisinde yığma var mı bakılmalı, yığmalarda da oda tespiti yapılmalıdır.
Ana gömünün yanında bu alanda birkaç yerde müjdeliği de vardır.
İşaret ve figürde ustalığınız yetersiz ise, yeterli olan kişiyi bulup ekibe dahil edilmelidir.
Burası ihmal edilemeyecek güzellikte bir alan olarak değerlendiriyorum.
Domuzun yakınlarına çok dikkat edin, uzaklaşmadan hediyesi bulun, size finansman sağlar.
Dumuzla, koç başı ile alakalı googlede çok fazla bilgi vardır.
Bu bilgilerin hepsini word dosyasına kopyalayın.
Alana gittiğinizde her bir madde de yazılanı en ince teferruatıyla inceleyin.
Size büyük artılar sağlayacaktır.
Kolay Gelsin.
Yarin isyerindeki pc de isaretlemeleri yaparum insallah. Yalniz Kar yagarsa is karisir. Lastikcide calisiyorum, isden basimizi alamayiz maalesef. )Domuz figuru hangi kayada ustam gosterebilirmisiniz
Yarin isyerindeki pc de isaretlemeleri yaparum insallah. Yalniz Kar yagarsa is karisir. Lastikcide calisiyorum, isden basimizi alamayiz maalesef. )
Size, emanet olsada, iyi bir yari profesyonel fotograf makinasi lazim.
Butun ayarlari Otomatik duruma getirin. Pikseli 8 pikselin altina dusmesin. Kaliteli resimler olursa cozume daha kolay ulasilir.
Guzel resimleme yapilan konularu tekrar okuyup analiz edin. Ayni mantikla resimleme yapiniz.