Degerli Ustalarımın Yorumlarını Bekliyorum
Ü Ünal28 Kullanıcı Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 25 Beğeni 8 Puanları 3 Yaş 32 7 Şubat 2016 #2 degerli ustalarım bu arazide iki tane kartal resmi varmış ama bir tanesini kırmışlar digerini de ben bulamadım çobann bi tanesi biliyor ama söylemiyor
degerli ustalarım bu arazide iki tane kartal resmi varmış ama bir tanesini kırmışlar digerini de ben bulamadım çobann bi tanesi biliyor ama söylemiyor
DeLiCebey Vip Üye Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 1,329 Beğeni 3,450 Puanları 113 7 Şubat 2016 #3 Çubuk kullanabiliyorsan boşluk cubuklari ile kontrol et buralari.. zemin alti oda mezarlarin var birbirine geçişli iki oda da çıkabilir. Düşünce Düşüneni Düşündükce Düşündürmüyorsa Düşünen Gerçek Manada Düşünmüyor Demektir.
Çubuk kullanabiliyorsan boşluk cubuklari ile kontrol et buralari.. zemin alti oda mezarlarin var birbirine geçişli iki oda da çıkabilir. Düşünce Düşüneni Düşündükce Düşündürmüyorsa Düşünen Gerçek Manada Düşünmüyor Demektir.
ersan Vip Üye Katılım 31 Mayıs 2013 Mesajlar 7,026 Beğeni 13,244 Puanları 113 Konum Bulgaristan ,Silistre,kasabasindan 7 Şubat 2016 #4 8--9 resim mezar odasiona giris yeri ustam helenestik roma dunemine ayir siradan bir kaya halk mezar ta coku da bos cikiyor
8--9 resim mezar odasiona giris yeri ustam helenestik roma dunemine ayir siradan bir kaya halk mezar ta coku da bos cikiyor