Senimi kıracam ustam,Emrin olur bundan sonra öyle yaparım,Son açtığım konuları hep bu hafta açtım ve aslında koyacağım başlıkla kimseyi yönlendirmek istemediğim için bu şekil daha iyi olur diye düşünmüştüm,Eyvallahustam yanlış anlama ama konularını içerikle alakalı başlıkla açarsan iyi olacak
Senimi kıracam ustam,Emrin olur bundan sonra öyle yaparım,Son açtığım konuları hep bu hafta açtım ve aslında koyacağım başlıkla kimseyi yönlendirmek istemediğim için bu şekil daha iyi olur diye düşünmüştüm,Eyvallah
Bende karıştırıyorumestağfurullah ustam ne emri ricamız olur ancak. son hafta açtığın konuların başlıkları nerede ise aynı bende aynı konu sandım çoğunu yorumlarıda takip ederken birbirine karıştı doğrusu
Ustam öndeki işaretlediğin karenin karşısı derenin hemen üstünde,değerli sinyalide aldım ordan odadamıdır!,yağmura yakalanınca yol almak icap etmişti o yüzden tam anlamıyla tespit imkanım olmamıştı,Senin hakkını nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum, Senden okadar çok ışık aldımki ALLAH Razı olsun,İşin gücün rast gitsin Ağabey İnşaAllah
erdem ustam, üst kısım daha statülü görünüyor.
kalbe çok benziyor. ne ifade ettiğini biliyorsun. ön kısıma da bazı hesaplar konmuş. onuda ayrıca değerlendirmek gerekir.