derin oyma bir yilan isareti. | Define işaretleri ve anlamları

derin oyma bir yilan isareti.

ersan

Vip Üye

bu da karsisi bakti yunu.

ustalarim bu yilanin bakti yunu kaya mezarlik alani.

Son düzenleme:

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı
Cevap: derin oyma bir yilan isareti.

yılanın parası olmayanı değersizi olmaz en az burası bir kişiye iki yıl yeter suya yakın olanı değerlidir birde kuyu olması lazım

DRAGON-34

Kullanıcı

Yıkanın tam baktığı istikamette dere veya yol varmı veya dere yatağı gibi bir yer varmı çok uzak olmaması gerekir ama yılan eğer karşıya bakıyorsa illaki parasına bakardır bir de yılanın kuyruğunun ucuna yakın kasa olabiliyor sen bunları araştır parası altın olur genellikle

ersan

Vip Üye

dragon ustam bu cizdiytim yerden zamaninda dere gecermis cizdiyim yerden.
tam derenin karsisinda bilem cekim aldim .o yerler de kaya mazar alani.

**seyyah**

Kullanıcı

usta işaret güzel hoşda yer müsait ama teş küçük değilmi yanı oynar taşa işaret yapılırmı?:confused:

DRAGON-34

Kullanıcı

Değerli dostum buradaki yılan zayıf işcilikli bir yılan yılanın baktığı yani yılan gibi bakınca gördüğün yerde parası var mezar olmaz bu para öyle çok derinde değildir ya bir taşın içinde yada üstüne basılıp gidilen bir taşın 60cm altındadır parası altındır genellikle ayrıca yılanın baktığı değişik ağacın(genellikle kızılcık türü)veya mağara girişlerinde olduğu da görülmüştür.Yılan eğer kabartma ve iri biy yılan olsaydı o zaman bu yılanın parası iyi saklanmış ve derinde derdim

ersan

Vip Üye

Değerli dostum buradaki yılan zayıf işcilikli bir yılan yılanın baktığı yani yılan gibi bakınca gördüğün yerde parası var mezar olmaz bu para öyle çok derinde değildir ya bir taşın içinde yada üstüne basılıp gidilen bir taşın 60cm altındadır parası altındır genellikle ayrıca yılanın baktığı değişik ağacın(genellikle kızılcık türü)veya mağara girişlerinde olduğu da görülmüştür.Yılan eğer kabartma ve iri biy yılan olsaydı o zaman bu yılanın parası iyi saklanmış ve derinde derdim

ustam beni fikrimi soracak olurasan bu para zehirli bir para .

DRAGON-34

Kullanıcı

Bencede zehirli olabilir eldivenle tutmalısın cebine falan da koyma yanında torba götür suda yıkayınca zehiri gider hem sen parayı yeme sakın para yemek o manada olmuyor güzel dostum....ALLAH Kolaylık versin

Üst Alt