merhabalar ustalarim bu taslik olanin ustunde kaya mezarlari ararken bir mahzen buyuklunde bir bosluk tespit etim cubuklarlan az bir inceledimi bu isareti ve giris yerini gurdum.
birazdan da fazla zor. derinlik aldıysa sadece giriş 3 m. üzerinde.yahu mubarek seninkiler bukadar net belli oluyorda bizimkiler neden bukadar açık saçık değil.
yoksa sendekiler fakird bizdekiilermi zengin ondan mıdır acaba.
neredeyse paylaştığın butun konularda hep net bi şekilde girişinden tut taaa mezarına mahsenine kadar besbeli ediyor kendini.
galiba seninkiler bizim burdaki gibi özene bezene yapmamışlar nede olsa burası musluman bölgesi kimse almasın diye heralde.
hayrdır inş...
ama yerin baya bizordur bunuda bilesin.
kolay gelsin.
ustam kimse gurmemis bu yerde bana kismetmissbüyüklüğünü kestiremedim ki.burası giriş mi?? nasl bu zamana kadar bu kadar barizken sağlam kalmış
hayırlı olsunustam kimse gurmemis bu yerde bana kismetmiss
ustam buyle bir ,,D,,oyma yerim ta var hemde bana 2 kilometre bir yerde ve kapak seklinde kapatilkmis mara usten cubuklarlan inceledimde uykardan bana mara veriyor hepten bosu bosuna kapamamislardir bu marayiyahu mubarek seninkiler bukadar net belli oluyorda bizimkiler neden bukadar açık saçık değil.
yoksa sendekiler fakird bizdekiilermi zengin ondan mıdır acaba.
neredeyse paylaştığın butun konularda hep net bi şekilde girişinden tut taaa mezarına mahsenine kadar besbeli ediyor kendini.
galiba seninkiler bizim burdaki gibi özene bezene yapmamışlar nede olsa burası musluman bölgesi kimse almasın diye heralde.
hayrdır inş...
ama yerin baya bizordur bunuda bilesin.
kolay gelsin.
valla hayırlı olsunustam kimse gurmemis bu yerde bana kismetmiss
sizin yerle bizim yerleri değiştirsek olmaz mı ))ustam buyle bir ,,D,,oyma yerim ta var hemde bana 2 kilometre bir yerde ve kapak seklinde kapatilkmis mara usten cubuklarlan inceledimde uykardan bana mara veriyor hepten bosu bosuna kapamamislardir bu marayi
bizim burdada er cesit medeniyeten insanlar yasmislar ustam bu benim durdum kuvde er yer tarihi yerler dundum yer tarih kayniyor ve te ben urasiyorum kuvde defineciliklen.ondan ta bir yer hic deyik deyil