Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ustam sizde bilirsinizki ustalrımız tek resimle yanıltıcı yönlendirmeler yapabilir benim düşüncem kapak olabilir yumurta harici taşın komplesi olsa tabi buda değişebilirdi sizde resimden çok getiren adamında başka bilgileri vardır tabi yerleşim yeri babında ama çok güzel bi yer olduğunu söyleyebilirim kolaygelsin saygılar
hiristiyanlıkda yeniden doğuşu temsil eder, sıtatülü insanlara atıfen yapılırdı,lakin ben böyle zeminde sadece şekil itibariyle benzetilmişini görmedim, yumurta netdir forum itibariyle, 3boyutlu olması gerek ve yumurta diyebilmemiz için zirve de hakim bir nokda da olurlar ekseriyetle, ben benzetemedim diyer ustalarımz da bir baksınlar...
kapalı kuyudan gırıslı mahsen der 2sık derenın ada yaptıgı yer der3gızlı yıgma der yamacta 4zemınalyı ara,der,kaleye yakınsın der,vs hangısı sen de artık gerısını