Bulgaristan Burgaz kasabasindan 30km kara deniz.kalkmasin diye kalbine demirden civi kakmislar.elleri ve ayaklari bagli gommusler.
burgaz kardeşimiz ,farklı konularla siteye katkı yaptığı gibi kalender yapısıyla da sevgimizi kazanmış bir kardeşimiz.Saol burgaz hocam.
bu arada, +18 konusunu kaldırmak zorunda kaldım hernekadar paylaşım amaçlı olsada, geçmiş tarihte anlamı veya onemi olsada bizim kültürümuzde adetimizde bu tür uygunsuz içerikler olmaz.edeptenden ötürü haya ederiz.
paylaşımların için teşekkür ederiz.
ustam kim bilir nasil asa insanin biriymis o zamanlarda buinca cok iskenceylen rametli etisler.Bulgaristan Burgaz kasabasindan 30km kara deniz.kalkmasin diye kalbine demirden civi kakmislar.elleri ve ayaklari bagli gommusler.
amacim sadece paylasmakti hocam.hic bir kotu niyetim oktu.bir sorum var"romada kullanilan zehirleri,hangi bitkiden yapmasini paylasa bilirmiyim"Saol burgaz hocam.
bu arada, +18 konusunu kaldırmak zorunda kaldım hernekadar paylaşım amaçlı olsada, geçmiş tarihte anlamı veya onemi olsada bizim kültürümuzde adetimizde bu tür uygunsuz içerikler olmaz.edeptenden ötürü haya ederiz.
paylaşımların için teşekkür ederiz.
ha ha ha ha ha ha hadusundumde bunu paylastiktan sonra kim benim cayimi icer.