duvardan anlayan birisi yardımmm | Define işaretleri ve anlamları

duvardan anlayan birisi yardımmm

mekansız

Kullanıcı

arkadaşlar bu taşlardaki sıva çok farklı dimi tamir amaçlı olacagını sanmıyorum sizce sonradan çıkarılıp araya bişey koyup gerimi sıvandı ? çiçek sanaçiçek sanaçiçek sanaçiçek sana

DRAGON-34

Kullanıcı
Cevap: duvardan anlayan birisi yardımmm

Hayırdır MEKANSIZ ustam sağı solu yıkık çatısı yok ama hayırlı olsun sonunda kendine bir mekan bulmuşsun ben duvar yapmasını beceremem ama işten anlarım mimarlığını yaparım senin burada enterasan bir durum görüyorum eğer o tadilat yapılan yer önceden pencere olsa alt kısmındaki topal yeri neden yükseltmişler eğer orası kapıysa neden topal yapmışlar bir de benim dikkatimi çeken sonradan yapılan tadilat duvarı binanın duvarı gibi düzgün olmamış bu işin ustası değilmiş en azından uzmanı değilmiş oralar biraz eğrelti yapılmış ben olsam tadilata kapının eşiğindeki bozuk duran duvardan başlarım daha sonra içim rahat olsun diye yandaki duvarı da söker tadilatını yapardım sıvaya gelince bilrsin sıva duvardan sonra gelir yanlız en önce duvarların bir utrasyonunu çeker içinde seni rahatsız eden birşey varmı bakardım yoksa birkaç manzara resmi çeker giderdim..Mekan yazlık çok güzel düz arazi vesselam

İRON

Kullanıcı

tamda KANAS USTANIN yeri
şahsen burası çok tedirgin ediyor.asırlık agacıda es geçme.bol kısmetler mubarek...

hadi kal selametle...

mekansız

Kullanıcı

çok sağolun ustalarım Allah razı olsun...

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

mimari becerisi çok güçlü olmayan bir papazın el emeğine benziyor. el attıysa bir bildiği ve sebebi olmalı....

o duvar kuzeye bakan cephede mi?

bu balıkçılın av sahnesi de tesadüf mü olmuş bilinmez... zavallı balık kaçsa kaçsa 3 - 5 metre daha mı kaçar?

Son düzenleme:

mekansız

Kullanıcı

Harbici ustam kuzeye bakan duvar duvarın dikmesinde yuvarlak halka seklnde oyma var o bakan tarafın 50 metre baktıgı yerde acılmıs mezar var sanrm papazın mezarı

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

kardeş güzel yer ihmal etme. bildiğim gümüş ve pirinç çubukların var diye biliyorum. bu yüzden daha önceki konularında da çubuklarından destek al diye yazmıştım.

yanılmıyorum,,, sende bu çubuklar var değilmi?

bu durumda o kuzey deki en son örgü duvar,,,, balık figürü ve doğuya bakan mihrap ! (yıkıksa bile doğuda olabilecek duvarn olduğu alanı düşünerek inceleme yap) buraları özel bir kontrol et bakalım neler varmış çubuk tepkimelerine bakıver sonucuda bana yazıver özelden ok? selametle

Üst Alt