merhabalar ustalarim bu elimde tutum toprak bir duvme kil cok sert bir malzeme bu kil bir kaya mezar girisinde cikti ama buylece baraktiim.
ustalarim kusurlara bakmayin gustermedimden burda yakin kasabalardan cook tanidiklar var burda baska sitelerde uyeler beni guzlediyorlar arkadaslarALLAH cc. emeklerini zayi etmesin ersan ustam... umarım hayra vesile olur...
Diyorumki madem bu tarz yerlere emek veripte açmak istemiyorsun bu gibi yerleri burada açabilmek için bulabilmek için bir ömrü harcayanlar var... ben uğraşamıyorum açmak isteyen gelsin açsın diye bir davet etsen inanıyorumki yardımına gelecek çok arkadaş olacaktır...
amannn deyim ersan ustam dikkatustalarim kusurlara bakmayin gustermedimden burda yakin kasabalardan cook tanidiklar var burda baska sitelerde uyeler beni guzlediyorlar arkadaslar
ustalarim kusurlara bakmayin gustermedimden burda yakin kasabalardan cook tanidiklar var burda baska sitelerde uyeler beni guzlediyorlar arkadaslar
abi burdan telden aber ediyorlar bana benim yukledim resimlere bakiyorlar burda arkadaslar ve dusunurmusler acab bu yerler nerede deye bize gustermiyorsun site resimlen dolmus diyorlar arkadaslar burdaHaklısın dostum dolduruşa gelme sen işini bilirsin...