El Işareti | Define işaretleri ve anlamları

El Işareti

blutx

Kullanıcı
Kayalık bir alanda yüksek bir kayada el işareti var ustalar fakat sağmı solmu el olduğunu bilmiyorum gidince bakacağım Allah izin verirse! bu el işareti neyi temsil eder neye yönlendirir ustalar benim de kendime göre yorumlarım bilgim var tabi birde ustalardan dinleyelim yorumları...

esrarengiz2828

Kullanıcı
ustam şimdi sana şöyle açıklayım müjde varsa cihazsız gitme elin içinden bizzat parasını alan birini tanıyorum ama elin içinden kırarak almış ama bu işaretin değişik mana ve anlamları var bir çok parmak noksanmı veya başka yine el varmı mağra içindemi yada yakında mağra varmı olmayan parmak varsa kopuk parmak veya elin istikametinde diğer işaret aranır ama bütünse işaretin içinde saklanmış bile bişey olsa bu sana diğer yeri almasın diye konmuş parada olur onun için yönleri ve şekliyle açılı şekilde resimlerini çekiniz saygı vede sevgilerimle ustam

Mirkut

Vip Üye
El kayanin ustundemi yoksa duvarindami. Ustunseyse delikler varmi yada delik. Isaret kayanin ustundeyse hernekadar yardimci isaretler olsada benim ilk bakacagim elin oldugu kayanin altinda bir insanin comelerek girebilecegi biryer

wolf_52

Kullanıcı
romalılar ve yakın dönem ermeniler de bol ca kulanmışdır el işaretini bileği varmı yokmu?? parmaklarının tam olması kesik olması vs detayları vardır kısa özeti misalen 5 aile mübadele dönemi gitmek zorunda kalıyor, bu 5 aile malarını bir arya topluyor bri kazana koyarlar bu bir köyün tamamıda olabillir yada kilisenin cematide olur, neyse genel ritüeli kilseye bir mikdar bağış yaparlar, ruhban sınfına ayit brisi gelir define nokdasını seçer kaybolmaycak nişanesi vardır seçilir, doğada kaybolmayan, yer hazırlığı yapılır kimin malı varsa bier harita yapılır herkeze dağtılır bride kilseye aynı haritadan yapılır vakfedilir, bu arda bir de liste vardır kimin ne kadar malı var,o kazanda, ve vakfedilen haritayla baraber killise vakfıda bu listeye nayil olur tılsımlanır yada yer bağlanır kapatılır, elin manası yeminli gömüdür varsa müjdesi civarında olur 2 arşını geçmez işaretin etrafında, genelde kaya içinde kasa olur horasan sıvama olur.....

komana

Ali Doğan Usta
Kullanıcı
Tılsımlı gömüsü vardır
Bu gömü bazen tek başına bazende mezarla birlikte olur@ asiavcı ustanin dediği lahit, olayın genelde bir parçası olabilir
Sonuçta buradan ekmek cikar müdür...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt