Merhaba taşlar şömine sağında küçük olan 70 cm de kemikler üzerinde büyük olan onun 50cm kadar altında çıktı evin içinde 2 pencereli odada L şeklinde büyük bosluk gösteriyor ama çok zayıf altın sinyali veriyor 3mt kadar kazdim bosluk çıkmadı batıya doğru bahçede aynı noktada altın ve brons iyi sinyal alıyo bosluk yok eski kesilmis bir dut ağacının 3mt kadar ilerisinde ama o bahçe bizim deil tabi yılalr önce bu evemi aitti bilemem biri dedi bu tas daha buralarda ev yokken araziyken bırakılmış çocuğu olmayan bir yahudi ermeninmiş ne kadar doğru bilemem arka bahçede siyah bi ağaç var ne ağacı bilmiyorum onun 1mt yanında sade brons gösteriyo makina ne kadar sağlıklı bilemiyorum o bahçede bizim deil bahsettiğim yerler taştan 15mt ve 10 mt uzak taşın çıktığı yerden evin her yerinden küp kırıkları çıkıyo bi üst bahçede komşunun bahçesi orda sağlam iskelet çıktı müslüman mezarı deil ben bahçede çok eski hançer buldum değersiz bir ok kafasi buldum taşlar hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..