geçen ay başımdan geçen olayı anlatmıştım size kısaca özetlim geçen senenin kassımında girmiş olduğum magrada basamaklandan yukarı çıkmaya kalkındığımda ayağımı basamağa attığımda sineklerin saldırısına uğrayıp maradan kaçmak zorunda kalmıştım busenenin şubatında girdigimdede arıların saldırısına uğramıştım bu bilgizi sizlerlen paylaşmıtım bazı arkadaşlar resim çekmemi istemişlerdi ona göre yorum yaparız düşüncesiylen haklı olarak bende geçen hafta dediğim magranın içinde fotagrag çekti magranın girişinde sag tarafta ata binmiş kral resmi kabartmalı sol tarafta kanatlı ata binmiş kraliçe var güzelce çektigimide biliyorum içimden biri merdivenlere çıkmam geretigini söyledi merdivenlere yaklaştığımda yukardan sanki kavga edercesine sesleri duydum zaten o korkudan eve nasıl geldiğimi inanın bende bilmiyorum neyse ustalar eve gelip resimlere bakim dedim resim kompile kırmızı şekilde öbür resme baktıgımdada oda kırmızıdan başka bişey yok ustalar bana yardımınız lazım kısmetse haziranda orda olucam şimdiden allah hepinizden razı olsun