Fikriniz Nedir | Define işaretleri ve anlamları

Fikriniz Nedir

yoksul

Kullanıcı
ben yorum yapmıyacağım sadece sizlerin fikirlerinizi meraka ediyorum yorumlarınızı bekliyorum -malesef tek foto var ama yeterli olur umarım
img-20161118-wa0000.jpg

yoksul

Kullanıcı
Yorum galiba bana kaldı -----sanırım sadece bir taş kimse birşey demeyince TAŞ olduğu kanısına vardım

esrarengiz2828

Kullanıcı
geniş açılı bi resim olsa idi taşın kenarından mezar olduğu şüpesi doğuyor ama oymalar yuvarlak harici doğal gibi daha net işçilik olmalı diye düşünüyorum saygılar

ergenekon60

Kullanıcı
selamünaleyküm kolay gelsin ...burada büyk sunu çukurunun önünde bi küçük oyma daha var bu oyma mezarın yönü hakkında ip ucu veriyor bu tarafta zeminde mutlaka farklılık olur diye düşünüyorum çöküntü tümsek veya bitki örtüsü farklılığı (kalın köklü otlar veya kararmış büyümemiş yanık tarzında otlar olabilir)..bu kısımda çalışma yapılabilir ..cihaz yardımıda alarak tespit edebilirsiniz ALLAH nasibinizi bol etsin...

yoksul

Kullanıcı
yorum için sağ olun ustalar buranın geniş fotosu yok ayrıca ben kendim de oraya gitmedim benim görüşüm buranın bir aile mezarlığı olduğu yönünde her kanal bir mezar yönü veriyor bi de büyük çukurun aktığı sığ çukur acaba üst üste iki mezar mı var diye düşündürüyor beni bir de taşın bize göre sol yan tarafında kalbe benzeyen bir şekil görür gibiyim eğer doğruysa orada da bir bayan mezarı mı var dersiniz....Mezarlara gelince taşın büyüklüğü hakkında fikir yürütemedim lakin sanki mezarlar taşın hemen yanındaymış gibi hissediyorum siz ne dersiniz yanılıyor muyum acaba

ersan

Vip Üye
ustam deyerli bir mahzenden basediyor ve mahzenin icinde zeminde gizli bir mezar dan basediyor ama isin cok zor burda neden dersen ordaki mahzene girmek icin tunelerden gecmen lazim 10--20 mt unde kaliyor mahzenin bu yer su olan yerden ne uzaklikta cesme olsun eski dere yata olsun kaynak olsun nedense su tuzakli olasili yuksek bir yerde kaliyor yer.

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı
doğal gibi haç var bunun anlamı çok ta dikine inen kanallar vadiyi yada dereyi vermiş

Mirkut

Vip Üye
Selamunaleykum yoksul ustam. Ogrenmek istedigim burada degirmenin olup olmadigi. Sol istikamette dikdortgen birtas varmi yada yada isaretli tasin sag tarafindaki gibi catlagi andiran vir cukur veya bas parmak yada serce parmaginin girebilecegi bir murc izi. Yer degerli ve zahmetli oda tipi mezarlar mevcut. Giderseniz zaten tesbit etmeniz sizin icin zor olacagini sanmam. Selametle saglicakla kal

Üst Alt