Fotoğraflar Neden Açılmıyor | Define işaretleri ve anlamları

Fotoğraflar Neden Açılmıyor

Meltun

Kullanıcı
Sn;Admin
Yorum yapabilmek için izlediğim konularda yüklenmiş olan konu fotoğrafları açılmamaktadır.Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
meltun usta,bir iki konuya girdim görünüyor. sendeki sorun devam ediyorsa gündüz bir zahmet hatırlat,bozkurt ustamız ilgilenir. sitedeki sistemden olduğunu düşünmüyorum. ama sabah ola hayır ola.

Meltun

Kullanıcı
Sn;ikizceli
İlginiz için teşekkür ederim. Örnek vermek gerek,rse Kablumbağa,fil.v.taş konusunu açtığım zaman 1 ve 2 resimler ile cevaben işlem yapılan fotoğrafların bir kısmı hariç kalnın tamamı açılmıyor,kopyalayıp kendi bilgisayarıma aktardığımda resimler bölümünde ise açıldığını görüyorum.Bilgilerinizi rica ederim.Saygılarımla

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
muhterem kardeşim ilk girişte konunuzdaki beyanınız üzere ,söylediğin konuya baktım hepside görünüyor.
malum pazar bozkurta mesajlayacağım ,bir sorun olup olmadığını sistem olarak en iyi anlayacak odur,ilgilinileceğinden emin olunuz.
saygı ve sevgi bizden kardeşim.

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
aleykumselam,
örnek verilen konuyu kontrol ettim, acılmayan resim yok,
görünmeyen resim yok abi.
muhtemelen sorun sizin ile alakalı meltun ustam.

rica etsem bilgisayarınızdaki çerezleri silip tekrar denermisiniz.
çerezler nasıl silinir ? adlı konumuz.

http://www.definemekani.com/forum/konular/internet-tarayıcımın-çerezlerini-nasıl-silerim.8194/

ve internet explorer tarıyıcınız seçili tarayıcı ise, internet explorer açık iken, araçlar<internet secenekleri<dosyaları görüntüle<ayarlarına ulaşıp orada görünen tüm dosyalarınızı silmeniz gerekiyor. ( normalde internetiniz hızlıydı,daha sonrada yavaşlamaya başladı dıyorsanız, sorun muhtemelen bu ayarlar ile ilgilidir)

Meltun

Kullanıcı
Maalesef halen devam ediyor.İzah ettiğiniz gibi tüm çerezleri sildim,hatta madde madde kısıtlıyarak denedim. Define mekanı sitesine giriş için çerezler gerekiyor izin veriniz uyarısı çıkınca bıraktım.Müsait bir zamanda yeniden yükleme yapılacak.İlginiz için teşekkür ederim Saygılarımla

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
benzer sorun yaşayan farklı üyelerimiz var ise lütfen bildirsin, sorun ile alakalı çalışma yapalım, farklı ve birkaç kişi bu sorunu yaşıyor ise, tarayıcı tabanlı bir sıkıntı olmalı.
sorun yaşayan var ise, lütfen hangi tarayıcıyı kullandıgını belirterek konu altına eklesin.

iyi forumlar.

Meltun

Kullanıcı
Sn;BoZKurT
Bu gün yaptığım girişte tüm açtığım konularda ki fotoğrafların açıldığını gördüm.Bilgilerinizi rica eder ilginiz için teşekkür ederim. Saygılarımla

Üst Alt