selamun aleyküm ustalarım iyi forumlar. burası meyilli bir arazinin bitiş noktası sayılır. sıralı kayalıklar şeklinde. buranın giriş olabileceğini düşünüyorum. girişin bu koca kayayla kapatıldığı düşüncesindeyim. girişi kapatan kayanın üstünde ve etrafta bir kaç işaret mevcut. kayalık olduğu için resimleri açıktan alma şansım olmadı. yorumlarsanız sevinirim. hepinizden Allah razı olsun şimdiden.
girişin hemen sol kısmı batıya bakan yön üstten görünüm
girişin hemen sağ kısmı ve üzerindeki L işareti
girişi kapatan büyük kayanın üzerindeki işaret. deforme olmuş kılıç mı yoksa dirgen mi diye düşünüyorum
birde alttan görünüm. taşın alt kısmı boş. küçük kayalara oturtmuşlar gibi.
bu işarette girişin 4-5 m sol üst kısımdaki kayalıkta bulunuyor kanal şeklinde ve hemen sağında oymalar mevcut
aynı kanal işaretinin biraz daha büyüğü ise 50 m kadar sağ kısımda var bir anlamı var mı bilmiyorum. oradada giriş olduğunu düşünüyorum fakat işaret olmadığından çekim yapmadım.
girişin hemen sol kısmı batıya bakan yön üstten görünüm
girişin hemen sağ kısmı ve üzerindeki L işareti
girişi kapatan büyük kayanın üzerindeki işaret. deforme olmuş kılıç mı yoksa dirgen mi diye düşünüyorum
birde alttan görünüm. taşın alt kısmı boş. küçük kayalara oturtmuşlar gibi.
bu işarette girişin 4-5 m sol üst kısımdaki kayalıkta bulunuyor kanal şeklinde ve hemen sağında oymalar mevcut
aynı kanal işaretinin biraz daha büyüğü ise 50 m kadar sağ kısımda var bir anlamı var mı bilmiyorum. oradada giriş olduğunu düşünüyorum fakat işaret olmadığından çekim yapmadım.