Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
koptumslm leskey usta bende sindik dikat etim iki arslam var biri disi biri erkek koptum.
hakina budur ustalar buresim kaya falcili. isaret nekadar istersez .
gökyüzüne bakan surat aşağısında bir surat daha var bulunduğu yer dışında başka yerde aramak bence abesle iştigalden başka bir şey değil..
ayrıca suratın yanında kartal figürü işlenmiş kaya kırılgan değil şekillendiriliken çıkan molozlar aşağıdaki taşlar...
ben oraya emek harcıyacağım anıt yapacağım gidip karşısında boş arazide mezarımı yapacağım mantığa ters bence...
Suretler var gibi görünüyor lakin yoksa bile böylesi etrafa hakim harikulade bir noktayı eskiler mümkünü yok boş bırakmaz.
İllaki bi mezar bi eşkiya gömüsü bi bilmem ne vardır bana sorarsanız.
Ben romalı bi zengin olsam buraya bi mezar yaptırırdım sahsen.Egolarımda zirvedeyse burası bicilmiş kaftanki millete taaa tepeden aşağı dogru bakarım mezarımdan.
Ayrıca o sureti gibi görünen noktanın asagısında ki kısımlar incelenmeli bana sorarsanız.
Ersan ustanın gümüşleri burda fıldır fıldır döner kesin .)))