Görsel Gözler Bayram Etsin-3 | Define işaretleri ve anlamları

Görsel Gözler Bayram Etsin-3

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
bir geldin pir geldin maşaallah.
korkusuzca oturuyor,ona da maşaallah. bu güne kalması hayretimi çekti. inşaallah birileri heba etmez.
bende galataraylıyım ama BJK yi bu sene gönülden destekledim. tebrik ediyorum.

denizliden20

Kullanıcı
bir geldin pir geldin maşaallah.
korkusuzca oturuyor,ona da maşaallah. bu güne kalması hayretimi çekti. inşaallah birileri heba etmez.
bende galataraylıyım ama BJK yi bu sene gönülden destekledim. tebrik ediyorum.
:)eyvallah ustam. ustam bu resimler bende çok fazla birikti.telefonum baya kasmaya başlamıştı.silmeye başladım baya yüzden fazlasını sildim.aklıma geldi.bunlara sileceğime sitede paylaşılsın görsel bilgiler artsın.sizin gibi değerli işaret uzmanları, beyin jimlastiği yapsa faydalı olur diye düşündüm.malum her meslekte olduğu gibi bu işte de her şey dallara ayrılıyor.kimi makina ustası.kimi çubuk ustası . kimi tektekci.kimi işaretlerle çözüm yapıyor.ama sonuçta herkez .aynı sonuca varıyor.işaretlerde bildiğiniz gibi benim işim deil.benim ilim farklı.bu işaretler benim işime yaramıyor.yani daha doğrusu çözümleme yapamıyorum.ben direk kestirmeden hatta en kestirmeden gidiyorum.dolayısıyla bunlardan kalanları,siz değerli ustalarımla paylaşmak istedim.yanlız paylaşmaya akıl etmeden önce çok, akıllara zarar resimler silmiştim.fil-deve daha niceleri.ara ara paylaşayım sizde beyin jimlastiği yapın:)saygılar

Üst Alt