Gold!!! | Define işaretleri ve anlamları

Gold!!!

ersan

Vip Üye
Meslektaşlarım . Şimdi bu sık sık şaka , şaka değil, ciddiyim !
Geniş ve uzun anlattı zlatoto.Mesta birikimi karakteristik belirtileri , rasipite mevcut stokların belirlenmesi , rasipi , yolları ve seçenekleri algılamak için yollar arayacaktır tahmin için ben değerli bilgiler içeren konuların bir dizi koyacağım rasipa , nehir havzalarını , antika otrabotki - cüruf ve onun altın tür toptan perakende mikron altınvarlığı otrabotka için , temizlik yöntemleri yolları samorodki ve nasıl algılamak için erime . Paleojen'deki razipi , Pliyosen , Neojen .. ve ben doğru okumak ve profesyonel bir altın madenciliği ile orientrat hayat olabilir eğer hobito.Dosta insanlargelecekte yararlı olacağını düşünüyorum diğer birçok konu ! Yerlerde bazı konularda pita.Ako sorular yazmamı tamamlayabilir arkadaşları var yoksa !
Açılacakilk konu :

,,,Tipik özellikleri altın taşıyan potansiyelini!,,,,,,

Antik çağlardan beri insanların altıntespiti için işaretler nehir yatakları ve vadiler olduğunu bulduk ! Altın külçeler genel belirtileri nachilie bir ya da iki değil, vb bir nehir geçit , vada Bairche , akış , varlığını teyit işaretleri bir dizi .
Ben şahsen altın külçeler algılamak için saha çalışmalarında bu işaretler tarafından yönlendirilir .
Hepimizin bildiği gibi , altın kalbo.19 kez sudan daha ağır ve bir kaç kez çeşitli diğer metal.Pri tarafından mineraller ve metallersözde ağır fraksiyon - koleksiyonu ilenehrindibine gider torrentyeryüzününağır metallerden biridir manyetit , rutil , pirit ve kalkopirit Bakır , Platin vbalanında bir nehir kriter nyakolko.Ili altın olması için indirilebiliryakındaki nehir Bayram , yamaçlarında sözde Kök alanları veya eski alüvyon holdingleri var kış bahar snegotopeniya , şiddetli yağışlar ve çevredeki çukurlara güçlü rüzgarlar hanginehir yatağında aşağısu yoluyla da !
Ana özelliklerinden biri:
1. . Manyetit .
Manyetit bir ferrimanyetik mineral ve zhelyazoto.Toi oksitleri birgezegende Kesinliğintüm ortak minerallergüçlü manyetikDoğa sahiptir .
Senin içinde yeterince güçlü mıknatıs giymek magnit.Dostatachno geçer ve varsa şüpheli , derinliği 20 cm en azından asgarisilt mıknatısı geçirmek ve varlığını kurmak için bir yer! Manyetit , hemen sopa tespit Yolları daha magnenita için magnetita.Kolkoto bir mıknatıs , yani altın olmasışansı yüksektir .
İkinci önemli özelliği :
2.Kvartsa !
Kuvars içinde metal varlığına göre farklı renklerde bir kaya oluşturan bir mineraldir.
Mor ametist , sarı sitrin dumanlı kuvars Sütlü kuvars ve diğerleri.
Kuvars da çok önemli bir kriter , bir reka.Spatnik altın söylendi ve genellikle kendi içinde içeren .
Sonraki en önemli kriter :
3.RECHNITE taşlar .
Silt yatannehir taşları bu bölümünde paslı sarı lekeler turuncu siyah elde pirit oksidasyonu ! Genellikle siyah ve razhdivi.Tova kahverengi gördüğümnoktalar % 100 söyleyecektir ancak% 90 senalttan üzerinde lekeler ile bu taş gördün değil rasip.Da altınen güvenilir belirtilerinden biridir hep rasipa yalan ! Vedaha bu tür taşlarzlatonosnosta yakın daha güçlü olan ! Genelliklelekelerin en büyük kamani.Dostatachno sadece yuvarlak ve gledate.Ima açmak için onlara tekme kuvars veya üzerinde hiçbir noktalar vardır !
Bir diğer önemli kriter :
4.Polskiya Atkuyruğu :
Alan atkuyruğu Ben bu olay için hiçbir mantıklı açıklama var , ve şimdiye kadar neden bir yerde bulamadım . Yüksekliği 60 cm içinvücudun doğal vodoemi.Dostiga etrafında bulunan su kuşu bitkidir , ama bazen orada tarla atkuyruğu her zaman ona yakın ve nerede onun çok köklerde zlatinki.Kolkoto en az % 80 için oradazlatonosnostabüyük bir nehir veya boğazda alan atkuyruğuvarlığında büyük gidin . Şimdiye kadar hiçbir durum altın değil , belirli bir alanda alan at kuyruğu bulmak ve it ! Genellikle aydınlık bazen drugo.A bu bitki zlatopokazvashto ile büyümüşnehir / uçurumun tüm bankalar kalın bir büyümeye 50-100 orada kümeleri üzerinde bir rasip içinde söylendi !

Bu bir nehir / oyuntu altıniçeriği içindört ana kriter vardır , ayrı ayrı garanti değil zlatonosnost.Imal ben rip Magnetite ve kuvars , ve herhangi bir Zlatinka ve obratno.Nyama manyetit ton var ve nadir kuvars fakat vaka kayalar ve gullies altı maddelik ölçek birçok alan at kuyruğu ve pas lekeleri tüm bu 4 kriterlerinkombinasyonu ile ! 6 Mükemmel bir altın durumu 100 % garantilidir

,,,,,Biriktirme siteleri ve altın algılamak için,,,,,

Daha önce belirtildiği gibi , altındünya ! Alışılmış verimtoprakoluşumunun belirli evrelerinde oluşan nyakolko.Stari rasipi vardır ulaşmak için yaptığı nehir yatakları ve rudnitsite.Vav nehirler yolu üzerindenet ağır metallerden biridir veya zlato.Pridere yatağına düşen orada sadarzhanieNehri yakınında çukurları , kış ve erken bahar aylarında genellikle oluşmuş mümkün nai haklar liniya.Rasipite olarak altın hamle zaman snegotopene.Silata bahar sel suları nehirde tüm metaller ve mineraller ile nehir Pasak ayı , eğrileriç odzad.Obiknovenno birikimi dekötü hareket olarak altın ,nehir tıkanıklık ilesu yatıştırıcı şelaleler , sonra rapids hemen sonra düzlüklerde ( kaya , devrilen ağaç )ada ve nehir metreküp başına 4 gr ulaştı böyle bir ada konsantrasyon (10 metre küçük nehirler var ) her iki taraftan çevreleyen eğerzengin rasipi biri ,nehrinortasında genellikle. mevduat alınan ve şeyl eşikleri kayalık nehir ( yarıklar ) in dano.Vav bu rasipi tespit zlatonosnosta nehir ! yoldur hangisi onlarca veya yüz gram , bir kaç gram olabilir böyle bir yarık nehrin nyakolko.Sledvayki rahatlama vardır ,önceki tema.Parvo açıklananişaretleri takip oraya yerleşmişnehirde Kuvars manyetite gerektiğini , ikisini de örnekler başlayacak orada pankartlar vardır !
Numuneler altın birikimi içinmuhtemel yerler yapılır! Örnekleri ile hemen препятствието.Едновременно sonranehir gözenekleri dirsekler , engel İç oksitlenmiş pirit (kayaların üzerinde siyah - kahverengi pas lekeleri ) belirtileri gözlenmektedir
Numuneler negatif ise ,ikinci 20 cm , vehavzasında size Zlatinka bulmak derinlemesine nedenleüçüncü 20 veya 60 cmkıyısındavirajortasındaaynı prosedürü başlarilk 20 cm örnekleyerekeğrisininbaşında başlar ! Aynı manevra uygulanan vedönüşsonunda olduğunu! Örnekleme zaten orada altın yerleşmiş veya zavoya.Chrez başındailk 20 cm veya daha fazla daha fazla örneklerini durdurmak için nyama.Absolyutno yanlış ertelendi bu örnekleri bu sarma altınmiktarı bir fikri vardır , belirli bir bölgedeyoğunlaşması , yada , ve alüvyonderinliği çevre ! 'düzeyinde 0 gider ne derinlik de muhtemel konsantrasyon ne bir fikir almak için çok önemlidir , ve ne uzunlukta uzanır ! Çok dikkatli rekata.Oprobvat tıkanıklıklarının ileaynı prosedür ! Ben çıktıilk 80 cm hiçbir şey numuneleri sonra yüksek genişliğinde 120 cm ve 80 cm ölçekli bir durum vardı , ve bir 20-30 cm neredeysesonu ve genişliği 20 cm ve 30 cm uzunluğunda 1,5 gram üzerinde 30 cm derinlik ! Birkaç kürek 1.5 gram ! Bu spot gecikme vardır ! Gecikme bu noktalar hemen hemen her reka.Po bir nedeni ya da başka bir nehir Zlatinka onlarca veya çok büyük yüzlerce , Gram kaldırmak için küçük bir alanı ve bir metrekareolasılığını erteledi ! ! D : Öğeler sadece örnekleri ve rutin Rutin okuma ve uygulama ile ekstre edilir
Puan biriktirme hemen her ağaç , neredeyseçok kıyıya olduğumuzkökleri var! Nehir altın zengin Tabii ki, eğer , veçevresinde altın taşıyan rasipi var ! Kökler yavaş yavaş dışarı alınır ve bir kapta yıkanır! Böyle kökleri içinde Zlatinka buldumiyi bazıları .

,,,,,mevcut stokların KURULUŞ,,,,

Her şey yukarıda okuduysanız , biz zaten altınişaretleri bir nehirde ne öğrendim hangizaman geliyor . Açılış yollarını keşfedin ve bizesiltboyutu 10H2 uzunluk ve genişlik olarak döner önce biz şimdi bir noktaya ulaşmak!
Biz iyiceörnekleri almış veşu bulduk :
Örnek:Başlangıçtasonunda 5-6orta üçüncü 60 cm 4 puan ölçeği .
Şimdiolası genel otrabotka değer rasipa.Dali altın miktarı veya nego.Iskame bazı bölümlerini aşamalı genellikle ileriye dönük ciddi bir çalışma için dönüm mı tanımlamak ne olduğunu bilmek istiyorum ! Nasıl Kubicka tanımlayanstandart önlemleri bilmek gerekir tova.Parvo yapabilirsiniz !
1 metre küp = 400-420 kürekler
1 metre küp = 22 araba
1 metre küp = yaklaşık 2 ton
Lateks 1 metre küp = 100 kovalar
Biz almak 10H2 derinliği 0.80 pad m ve gidin döner .
10H2 = 20
20h0.80 = 16 . Veyaörnek eğrileri kabul malzeme , balast 16 metreküp bakildi . Şimdi anlamak içinzaman tam işlemek için bu 16 cc hak veya tyah.Kak sadece bir kısmı bu razmerem edebilirsiniz geliyor .
Bu bize belirli bir durumdabütün resmi temizlemek için izin örnekler ve hesaplamalar için bir gün verilecek en iyisidir !
Sırasıyla tüm örneklerinde pozitif sonuç sonra silt tüm derin altın bulduk . Başlangıçta orta küçük ve en sonunda çok iyi (akış yönünde ) iyidir
Bizserpmek / oluk var , ve orada Harbiyeliler bir havzadakanal transferi 100 lopati.Promitiya shlih ayrılmış dootmiva birset genelindeörnek almış vesonuçbaştan çekilir ve biz 0,40 var
Sredata.Tam aynı manevra 0,30 var . Vesonundaaynı şekilde 0.50 v varlığını 100 kürek ve algılamak
Biz 4 kübik 1.20 g geliyor çarpın eğerbaşından itibaren biz 0.40 100 kürek varsa
bir 0.90 metre küp için aynı şekilde ortada
Vesonunda biz 1.5 metreküp var . toplayın :
1.5 +0.9 +1.2 = 3.6
3.6:3 1.2
Rasipa ortalama 1.2 gram söylendi olduğunu! Yoksa beklenen verim 16 metreküp sahip olduğunu
16h1.2 = Birkaç gün otrabotka zaman tamamen tatmin edici verimler verilmiş olan 19.2 gram, !
Bu veriler profesyonel hesaplamalar endüstriyel zlatodobiv.Mogat samorodki 2-3 3-4 5-6 gram çıkıp samorodki rasipa "yanlış " ve sadece olumlu edinstvenno posoka.Ako örnek çıkıp yapmak kesinlikle gerçek ve onlara dayalı olarak 1-2 gram .
Aako çıkması öngörülen üretim 19 civarında 17-21 gram ortalama döner
Biz 19 gramlık bir kaynağı kurulmuş ve ona otrabotkata için zamanı geldiğinde var !
Çalışmason bölümünde başlar ve suyunakışına karşı gitmek. Oluşturan ,ucundan başlayarak bir hendek 1h1h80 kazdıkyıkanmış malzeme bir metre zaten kazılan hendek içintesis taşımak vesonraki metreküp çalışmak ,nehir boyunca ondan sonra düşer , balast yıkamalar ve 1 metre Vatikan'a her çamaşır displace Ekskavatör veyıkanmış çakıl ilezaten bitkin rov.I içine düşenyıkanmış malzeme zaten egzoz delik düşer gibi . Bu, biz oldukça zor bir nokta yığılı olduğunu daha sonra bulmak vesteril tabakasına ulaşmak ve nadolo karaya birkaç metreküp temizlemek gerekmez temiz ve nezatrupan kalmak öncesindealanınamacı ile yapılır !
Bu kurmadan önce , ben çok fazla altın taşıyan petna.Dori veşu anda gömülü : D
Başka bir seçenek struinik.Pod basınçmalzeme büyük taşlar önceden çıkarılır kırılır ve otrabotka için daha sonra sadece kazma çok daha kolaydır yıkama , en kürek dredge seprehvarlya ile

,,,,ALTIN ​​TOPTAN VE temizlemek için mikron şekilde ÇEŞİTLERİ!,,,,

Işaretler , birikim alanlarını anlattı nasıl bu yerleri otrabotka ve vaprosa.Zlatoto özüne var burada biz baktı ! Altın iki türlüdür:
1.Taka Paleojen'deki altın denir .
Bankalar şimditoprak oluşumunu ,oluşum safhalarını nasıl başladı , 65 milyon yıl önce hakkında detaya gitmek için bayri.Nyama birtepe ve yamaçlarda gelişmiş olanpaleo nehirlerinkıyısında yıl önce milyonlarca ertelendi Altın ..... .
Formira.Rekite geniş ve derin olduğu 65 milyon yıl öncetoprak başladı vebankalar artık geçerli kıyıdaş bairi.Imenno zirvelerinden sonra bazınehir , mevduat sürükleyerek olan , milyonlarca yıldırmyasto.S , giderek oldu küçük ve daha küçük ve bu mevduat zamankinden daha yüksek kalmıştır ve yüksek yerlerdeormanda dolaşıp birçok visoko.Predpolagam yuvarlak çakıl gördü? Şahsen ben bir kaç yıldır böyle Valum önce gördüm ve merak ettim ne bu büyük yuvarlak kayalar Eddie kim Bayram ! Bunlar onlara altın içeriği gibi genellikle sel, rüzgar, deprem , heyelan kar erimesi ile yakındaki vadiye indirilebilir zlato.Ili o altın haddeleme yuvarlanıreski çökeller ! vardır onlartedarikçisi berinehir kendisinden daha zengin zamanlardanehre akan bir vazdeystvie.I genellikle çok çukurlara altında toprak ! Paleojen'deki altınkalanına kıyasla büyük ! Temizlemekalanına kıyasla , genellikle lavabo ,nokta temizlenmesi kolaydır benim deneyim lapa lapa zranchesto altın , nadir kez yuvarlanır.
2.Sitnoto altın !
İnce radikal altın bölünmüş ve Paleojen'deki kazanç hem de yukarıda tarif kalan zlato.Dragi , yağmur , havzaların . Bir kişi bir uygulama varsa çeşitli yollarla dobiva.Pochistvaneto ' yanlış bunu engellemez !
1.chrez kuru manyetik separatsiya.Sushi mıknatıs soygun manyetit ileyayılmış kağıda konsantre ve daha sonrahavza dootmiva içinde için .
Ayırma kuru hem de ıslak kalır, çünkü 2.Through su manyetik separatsiya.Bez çıkarıldı ve su mıknatıs soygun manyetit ile kurutulmuş , ve manyetit bir kova kova ile transfer olarak bu 2 kez yapılır edilecek Zlatinka magnetita.Az Ben ayıklanmasını tamamlamak için diğer verilerle dootmivahavzasında yine Tamam olduğunu bulduk şahsen temiz su manyetik separatsiya.Za kendim yapıştırılmış .

3.Mikronnoto altın .
Yukarıda , mikron altın aksinegezegenin üzerindeki altınaltın zemyata.Vidimoto ve E90 - 95 % biz argo " un ya da boya " çoğu durumda mikron altın aramak gibigerisi sadece 5 % -10 % altın cevher olduğunu doğal süreçlerinetkisi altında konut veya radikal nahodishte.V civarı başlayanlar için nahodishteto.Kato yakınnehirlerdekaya / cevher / ve akış gelenaltın ayıran elde edilir , altın izvlichane.Za için oldukça zordur acemi sadece bir " Mission Impossible " Genellikle bir çok uygulama ve bilgiye sahip olmalıdır , ve çoğu zaten profesyonel ile çalıştı ve onu aramaya gitmek için " görmek " için tam olarak ne aramak için ve nasıl bilen var olduğunu ve o nameri.Drug o çekecek ve ne oranda izvlekaemosta olacak olup olmadığı ! Kendi üretim modu 2 metra.Malak degrade ve yavaş su tam ve eşit olarak dağıtılmış ağ geçidi minimum büyük bir tesis !
Bu altıntemizliği için bu oldukça lesno.Ima seçenekler değildir , ama en etkili mekanik vardır ! Nelson konsantratörü , santrifüj yoğunlaştırıcı, masalar , farklı türleri ve diğer kontsentratori.Ako bir kase kayıpları temizlik % 40 üzerinde olan temizlemek için deneyin .

,,,,,NEHİR havzalarını,,,,,,,,

Nehir yataklarında yanı sıra , altınnehre bitişikyamaçlarında sözde Nehri taşkın terasları , modern nehir terasları ve eski nehir terasları bölmek terasi.Rechnite vardır .
Erken ilkbaharda denize dökülen akarsu karların erimesi sonucu ,nehir sık sık kendi bankalarını taştı ve ince malzeme form mevduat poimen aluviy.Tezi mevduat geniş alanların Uçaklar oluşturmak verimli ve sağnormal seviyenin üstünde bıraktı , ve her akarsuyun taşması ile birikir ve yeni bir nehir nedenle bu teraslar River havzalarını denir terasa.Tochno veya modern taşkın yaratan eski çökeller için yeni olabilir terasi.Mogat
ilk taşkın
ikinci bay
Üçüncü taşkın .....
Yıllık bir süre boyunca su gücüne göre .
Birçok kez , modern nehir terasları venehir yatağındamevcut konsantrasyon üstüneski taşkın terasi.Chesto zamanlarda orada önceki epohi.Zlato oluşan eski deinost.Tova nehir havzalarını izleri Uçaklar gözlenennehir vadileriyamaçlarında . Bu, birçok nedenden dolayı olabilir !
Ör : . ! Önceki çağlarda nehir Paleojen'deki , neogenno geçti ve Dr.petno bitkin veyamaçlarda gevşek olduğu , ya da serbest olduğu yere açık telleri vardı ve şimdi bu faktörler güncel olmasıdır ' Had ilk taşkın iki olgunehirde daha güçlü bir konsantrasyona sahip . Bu izlemek içinnehir örnekleme ve manyetit vas.Imal I ve böyle sluchay.Silen rasip yukarıda bazı taşkın terası ile çökmez olsun hafifletmek için bakmak bir rasip manyetitvarlığında arazi çevreleyen , ve zorunludur nego.V manyetit güçlü konsantrasyonu daha yukarıda örnekler aldı vesonuç pozitif iken manyetit onun üzerindebir eğim subversionnehir olduğunu sürüklenen olmadığını bulundu ! Genelliklenehir keskin bir dönüş turuncu-kahverengi şerit çok brag.Vizhdat eski otlozheniya.Tova sizin soruları 2 m yükseklikte karaya yıkanmış vekatmanları izlenebilir , ben bir şişman 25 sm.Vizhda rastlamadım yıkanmış sklon.Tazi şeridinde büyük binlerce yıl ve milyonlarca godini.Sas öncenehir altındaki sediment oldu ,nehir daha nadolo iner ve bu tortu ayaklarının üzerinde kalır.

,,,,,,altini algılamak için.,,,,,,,

Önemli bir miktarı ile karakterize altın parçalarını seslendirecek Samorodki . Bu ........ Samorodkata 0.20 bir parçası olabilir her acemi fırsatçı bir rüya olduğunu ve sadece nachinaesht.Edno bütün gün 1 gram almak için 10 navednazh.Naskoro kazanmak için başka bir altın godinite.Ako örnekle rasipite yetişir fark , daha büyük olsun , ya da 0,15-0,20 poveche.Ne altın bir parçaboyutu rasipa 100 veya 1000 yıl içinde 0.10 yok ' değilim bu sadece benim yetkisinde olmayan hangi ... asitleri humosnite için büyütür bakterilerin büyüme zlatoto.Ima farklı sürümlerinisüreç aşina ! külçe adet 2 vida.Lyuspesti zranchesti.I olduğunda vemevduat sivri rabove.Pri konik kenarları ile yaklaşık 1-2 gram parça bulma ile birincil formda vardır, o ,mevduat birkaç metre size ! aynı kural , diğer bir deyişle vas.Ili birkaç metre serbest bırakıldı yerdenyer başka altın mat bitirmek için gider ve konik rabove.Ako keskin kenarlı kitle fenomen Zlatinka mat renk scrabbling eğer tek olarak nahodishte.No içinbulma ve bir kriter çevresinde taş kurtulmuş olabilir olduğu parmakları , sonra da sana yakın rudoproyavlenie vardır .
Genellikle altın bu büyük parça , oran 2 g taşnehre düşüşünü topka.S boyut futbol ile sürükledi daha zor olduğunu ve nedeniyle şiddeti ,ilk sağanakyer olarakdibe yakın hunkered boyutu ile rekata.Parche sürükledi değil dışarı , akış rekata.Obichaynite yerlerinnoktadan en fazla iki metre lavabo , nehir veya vadide doğal canımnehir tarafından yoğun kökleri kendi çapraz eşikler açıyoruz , ve bunları içine düşmek ! Alan büyük olduğu içinkaya dano.Ako yarıklar ve deliklergerekli bilgi , Nerede heyelan buldun altın , sadece bir metal detektörü ve edinstvenno var onları bulmak eski taşkın terasi.Nachina en iyi parcheta.Po eğim vardır var ve amatör yıkama sistemi ile tedavi edilemez ! Nehirde samorodkite redki.Mnogo başlayanlar Araştırmacılar hala ,ikinci kürek bekliyoruz ve 100 gparça çıkarmak , ancakgerçekte druga.Pri sonunda delikli geçmek venehre geri düşmek yıkama geçidi olasılığı düşüyor yüksek olan sırasında çok toptan altın çıkıyor saha çalışması çok dikkatli yıkamatüm süreci kontrol edilmelidir ! Benızgara samorodka rulo izlemek için üç günler yaşadım ve şu anda dragata.Ili düşen çenelerpompayı durdurmak ve bir elini çek!
Orada bırakın ve rabota.Sprete kaldır devam prodalzhete.Tsenata parça 10 gram gram.Nad samodorka 150 $ belki kadar başına 100 $aralığında 0.30 yukarıda gider değilgeçidi riskuvaite içine bakın . anlaşması ve pazar soru !
Bilmeniz gereken temel bunu kaldırmak olacağını düşünüyorum nerede ,acemimantığı kaldırmak olmaz ki ! Eğer sanmıyoruz nereye kaldıracak

,,,,,,NEHİR de platinin Merkür amalgam ve kullanılabilirlik.,,,,,

Birçok kez arkadaşlarının bananehirlerdesarı arasında ne o beyaz Zlatinka istedi ! Beyaz Zlatinka olasılıkla civa amalgam ya da platin olmak ya .
Binlerce yıldır insanlar civa , altın ve amalgam oluşturulan etkileşime olduğunu keşfettiler ! Beyaz Zlatinka değil ryadkost.Takiva o zaman , yerleşim yerleri, antik villa ve bregovete.V İstasyonları çoğu durumda kalelerde amacıyla inşa edilmişnehir üzerinde antik kaleleri tyah.Bilo eski bir maden olduğunu nehirler bulunabilir koruma komşu kabilelerin razboinitsi hırsızlar geliyor ...
Variantnehirde beyaz Zlatinka olan edin.Akonehirde bulunan yerli cıva vardır hala .
Beyaz Zlatinka tam olarak hiçbir şey altın anlamak platinata.Varianta ayırt edilebilir ya da platin sadece bir kaşık , tornavida veya çakmak ile Zlatinka veya Zlatinka koymak herhangi bir metal nesne nagryavane.Na kenarından geçer ya da bir model brülör ( Ben bir kalem gaz var ) ısınarak ! Zlatinka cıva ekstre orijinal sarı tsvyat.Ako platin renk değişikliği buharlaşma olacaksa .
Adı Platin Plata - GümüşLatin Platinas , geliyor. Antik çağlarda bakir ve idiriy alaşımları , paladyum ve daha hem de srebroto.Sreshta ile karışık olan , platinyum metali olarak bilinir ! Bu Istranca Izvorska yılında köy bir nehir Krushevets zorundadır Bulgaristan , platinbüyük mevduat Burgas.Platinata için Konstantinovo nehirlerinde bir köy temiz bir durumda değil ryadko_Obiknovenno ve platin ile diğer metal.Takava nehir ile alaşım geliyor köy Krushevets yakın ben Zlatinka arasında oldukça Platinki bulundu ! böyle başka bir nehir Gençlikköyü yakınlarında Dol Bogdanovo ve White Riverköyünde Zidarovskiya rayon.Popinski var! Bu altın sadece edinstvenno platin ve nadir buldum ! Platin 2040 derece altın çok daha zordur sadece kraliyet voda.Topi erir ve 4.000 kaynar
Kuyumculuk sektöründe değer gram.Prichinata için nispeten niska.50 - 55lv onu tedavi etmek zordur ve kuyumcular nadiren sadece bırakabilir veya onları toplamak , Zlatinka arasında kupuvat.Ako platinki bulmak için taahhüt böyle olmaya iyi günler.

,,,,altin eritme sistemi,,,,,,

Önceki konularda biz altın birkaç vida.Edro perakende mikron ayrılmıştır gördük .
Altın Erime da bir bütün olarak onun görünümünü uymak .
Altın 1046,5 gradusa.Samiya eritme sürecinde erir şimdiye kadar meşgul olmayan insanlar için oldukça zordur . Daha çoğu kolayca izgaryat.Nay süre düşük sıcaklıkta , tahsilat Zlatinka oluşmaz büyük ölçekli erime altın . Durdurmak ince zor ve oldukça karmaşık eritme mikron altın , önce bunu kaldırmak gerekir , ama benilk iki vida.Edro ve perakendeerimesi bakacağız oldukça Wadi toptan ve perakende altın olması kaldırmak için altın . Bin yıl önce ,eskilerin iyice koni ile kil taş fırınlar ile sıvalıkömürlerin gömülü kil kaplar erir . Neredeyse ben yerde eritme temizlik tsikal.Promivane kapattıaltın taşıyan reka.Rabotilo üzerine , balkana.Myasto oldukça vahşi içeride , Rakov Dol ,köyden yaklaşık 8 kmköyübölgesinde gördüğümfırın kurtardı.
Nasılşu anda eritmek için herhangi bir malzemeden yapılmış olabilir , bir ev fırın, mnogo.Kato başlangıçtır , gaz brülörleri (herhangi bir model ) , kaynakçılar, Barbeküler, hattamikrodalga furna.Tova size gereken altın erime :
1.Pota - kuyumcu bardağı eritme kil çömlek , metal veya grafit olmak zlato.Mozhe .
2.gazova brülör ( ben bir sorun olmadan bunları smaç 2-3 gram için bir kalem ve gaz var) Kaynakçı
Goldsmith pot lesno.Vzima ateş tuğlası olan bir sürü , bir olasılıkla büyük matkap yaklaşık 1.5 cm 2 delik ile matkap kibrita.Probiva araya yığılmış ikiboyutu ile eksize küp düzgün rabchetata olduğunu yapabilirsiniz bitmiş bir tencerede tel sap yapılmış küp in .. topite.Pota sipariş edebilir ve dönücü grafit torna siz yapmak .
Ben bir gaz brülör - himikal.Absolyutno ile bir çay kaşığı tolili var 2-3 grampot kadar vardıBaşlangıçta altın, bakır , bronz , alüminyum kaplarda eritmek gerekir .
Eritme işlemi kendisi basit, altın kadarısıtılmış uzun adet / Zlatinka birbirlerine itelemek için bir tornavidapot sallayarak siyae.sas başlar ve aynı andaısı ile topche.Drugiya seçeneği üzerinde toplanan iken brülör ile eşit ısıtır onların , bir silahşeklinde Baumaks.Imat kolu satılan altın eritme ve gaz koyarsilindir aşağıdan slivane.Takiva brülörleri onları onunla 25 leva.Drug brülör tipi gaz brülör " kimyasallar " ile 5 şişeleri seti flakon.Prodavat kolaylığı ile altın 2-3 gram kadar eritebilir .
Nugget 22 - 23kt artıkeriyik Boraks ya da sıradan tozu kullanabilirsiniz temizlik priblizitelno.Za g 9,5 üzerinden 10 gram külçe topun fira.Ili 0.50 daha vermek çok shlaka.Na 10 g yaymaz .
Özel bakım golyama.Zatovasürecine yaptığı tüm dikkatinizi eriyor bir kısmını yakmak içinküçük zlatoto.Pri olasılığını yakmamaya dikkat edilmelidir .
Belki pesht.Za işçilik erir veinternet düzenleri videoları doludur.

,,,,,rasipi cikarmak ,,,,,,,

Genellikle ,nehir yıkama biz küçük bir iğne başı , ya da pul gibi altın zaobleno.Topchentsa parçaları ve mümkün olduğunca düzeltti zaobleni.Pri büyük nehirler vesonraki yüz yayımlanan yeni bir altın ya da birkaç yüz bin yıl bulmak ve haddeleme küçük dere ve su kanalları görünümünü vazmozhno.Vav değil nehirleri ve obrukları iki vida.Korenno altın , yakındanehre düştü altın ve Paleojen altın ayrıldığını birincil sastoyanie.Zlatoto böyle e.Ili olarak kalır . yani ,altın şimdi durulacak .
Senozoyik - Yunan yeni hayat demektir .
Buyeni bir jeolojik dönemigezegeninson 65 milyon yıl kapsar .
Sırayla Senozoik ayrılır:
Paleojende
Neojen
dörtlü

Bu dönemlerdetoprak uğrar ve karine onun şimdiki polozhenie.Obrazuvat promeni.Kontinentite şapkalar dağlar diğer bakan küvetleri tadil polyusite.Rekite olan alanlar şimdi muhtemelen bir kez bir dağ olmuş , ve tersi , örneğin vardır razrushavat.Tam .
Volkanik aktivite , deprem, buz yaşları ,peyzaj vebugünkü şeklini ulaşan değiştirmek etkisi milyonlarca yıldır sel! Nehirler büyük olmuştur ve onlar palnovodni.Bregovete Miele geçerli bayri.Drug faktörnehrindip olduğunu Üstler Şu anda Burgaz sönmüş bir yanardağ paleo ortasında yatıyor : volkanik , sismik aktiviteetkisi level.For yıl önce jeolojik değişikliklerin milyonlarca vazgeçti almak metrenehir üzerinde yükselir altında ! Şimdi ve sonra altınnehir kumları mevcut olduğu gibi . Paleorekata onun kıyılarını yıkıyor , çok bogati.Prez yaşları bazı sazdeystvie artış veya nehir yatağı değişiklikleri altında bu zengin çökeller ve bunlar yüzlerce metre kalır bazıları çökelleri , oluşur Eğer edildiği şeklinde mevcut oluk ! Bu tür mevduat algılamak içinönümüzdeki birkaç on km.Nachina hiçbir nehir olabilir hatta mümkünse sizin priznatsi.Nyakoi tarafından karakteristik kuvars yine uzak ormanlarda yuvarlak , nehir km yuvarlak nehir taşları yuvarlakalanlarda gördük nehirler veya vpechatlenie.Rabotilmetal ********ü ile bir ormanda yaşıyorum yapmak gerekiyor ve bentoprak kolayca sarı pesachliva.Kopae neden merak ve tyah.Absolyutno her şeyi yakınındaki sözde ben rekata.Samoto adı " kumlu toprak " dan km değilim arazi için kendisi konuşuyor !
Antik çağlarda insanlar bu aynı kriterler bu rasipi bulduk . Örnekleri ile "Test " onlaranumuneler pozitif ise çap ve derinlikte dikey bir kama delik bir kaç metre RUPI.Rupata denilen otrabotka.V ​​Istranca böyle otrabotki başlamış olduğumuz nöbet arabaları , sepetler , eşek ya da ne olursa olsun elinizde , ben veche.Trudno Neojen ve Kuvaterner nanosa.Paleogen dönemi tanımlayabilirsiniz belirtilenen yakın su ve egzoz ahşap oluk sürülür edilir zengin alüvyon yükü bu jeologlar bırakabilirsiniz , biz altın bu mevduat veya değil ilgilenen orada vardır!
Bunu anlamak için seçenekler sadece biri ! ! Örnek birkaç metre karşısında 40 - 50sh 30-40 silt derinliğini hendek Kil ve kazılan malzeme pozitif numune çalışmasınayakın voda.Varianta dışarı yıkanmış olduğunu : Kovalar , çanta, havzaları .. ve rekata.A giyen eğer nehir silt kadar yüz metre size o 35 milyon yıl önce örnek nehir giydiği ne göre oldukça şaşırttı kalmak nasıl zengin göre nanosa.Pri eski çökeller için su almak için diğer seçenekleri vardır.

,,,,,ustalarim bu bilgilerlerin bir faydasi dokunursa ustalarima sevinirim ,,,,

Üst Alt