hac isareti ve horasanlan sivali bir kaya mezar kapisi | Define işaretleri ve anlamları

hac isareti ve horasanlan sivali bir kaya mezar kapisi

ersan

Vip Üye
ustalarim sade tek bir resim cektim gursel icin nasil horasan beli ediyor kendini sivali oldu yer.

zebun

Web Master-Coder
Kullanıcı
Cevap: hac isareti ve horasanlan sivali bir kaya mezar kapisi

adeta ben burdayım diyor ve üstündede kocaman bi haç var

DRAGON-34

Kullanıcı

adeta ben burdayım diyor ve üstündede kocaman bi haç var
ZEBUN sayın arkadaşım orayı ERSAN eğer fotolamasa belkide göremezdik orada ki haçı bile doğala yakın yapmışlar ben şahsım adına söylüyorum onun gibi çok yerleri acaba diyerek bırakıp gitmişimdir.Keşke ERSAN ın yarısı kadar çubuk kullanabilseydim........!!!!

zebun

Web Master-Coder
Kullanıcı

ZEBUN sayın arkadaşım orayı ERSAN eğer fotolamasa belkide göremezdik orada ki haçı bile doğala yakın yapmışlar ben şahsım adına söylüyorum onun gibi çok yerleri acaba diyerek bırakıp gitmişimdir.Keşke ERSAN ın yarısı kadar çubuk kullanabilseydim........!!!!

bende kendi adıma konuşuyorum valla oranın önünden geçipte böyle bariz biryeri göremeyeceksem oraya piknik yapmaya gitmişim demektir hani ustam yaşımda genç sayılır bu işi 20 yıl daha yapacak olsam farazi bu 20 yıl definecilikle değil piknikcilikten öteye gitmez çubuk konusuda ap ayrı bi mevzu ustam bende yeni yeni kullanmaya başladım beklentiminde üstünde iyi tepkiler alıyorum inşallah zamanla iyi bi kullanıcı oluruz tecrübe gerekli elbetteki

ersan

Vip Üye

bende kendi adıma konuşuyorum valla oranın önünden geçipte böyle bariz biryeri göremeyeceksem oraya piknik yapmaya gitmişim demektir hani ustam yaşımda genç sayılır bu işi 20 yıl daha yapacak olsam farazi bu 20 yıl definecilikle değil piknikcilikten öteye gitmez çubuk konusuda ap ayrı bi mevzu ustam bende yeni yeni kullanmaya başladım beklentiminde üstünde iyi tepkiler alıyorum inşallah zamanla iyi bi kullanıcı oluruz tecrübe gerekli elbetteki

ustam bunlar bisey deyil ta ne kaliteli mezarlara rasdgeldim var ki
ama resimlere cekmiyorum .
satende bilmedim bir ormana gidem bastan ta cubuklar drek nerede kaya mezarli varsa oraya gidiyor.

sondurak

Kullanıcı

ustam bunlar bisey deyil ta ne kaliteli mezarlara rasdgeldim var ki
ama resimlere cekmiyorum .
satende bilmedim bir ormana gidem bastan ta cubuklar drek nerede kaya mezarli varsa oraya gidiyor.

,,çiçek sanaPaylaşım Herzamanki Gibi Süperimage123Çok Teşekkürlerçiçek sanaPaylaşımınız'dan Anladıgım ,,Prinç Çubuklar'dan Bahsediyorsunuzgöz kırp Dogrumudur:confused:göz kırp(alkış);)çiçek sana,,

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye

Eline sağlık ersan ustam;)
Güzel görsel(alkış)

madhunter

Kullanıcı

usta resmen ben buradayım diyor
benim merak ettiğim bu horosanın kalınlığı nedir?

**seyyah**

Kullanıcı

usta bunun sonucunu merak ediyoruz.yeri bulmuşsun buna söylenecek söz yok ama içindekilri merak ediyoruz.

Üst Alt