Haç Sunak Murç İzleri

Keban23

Kullanıcı
Bura nedir yardımcı olabilir misiniz + işareti fidanın solu yukarıdaki mihrab su yeri adı her neyse kayadan boşluk sesi var
Hocam yer gayet muhteşem bir yer boşluk dediyin noktada Kaya mezarı olma ihtimali yüksek hata çok yüksek onun dışında beli odalar olma ihtimali var sağa yada sola doğru uzanmana bence gerek yok öncelik boşluk var dediyin noktaya bir bak sana nasıl bir sunum yapacak onun dışında artı mihrap dediyin aşama ya gelelim genellikle yüksek rütbeli, zengin kişilerin mezarının olduğunu söyler buda senin boşluk dediyin yerin oda olma itimali yada mezar olma ihtimalini guclendiri bu noktada bir den fazla yer var bana göre ama şuan sana sunulan Kaya daki boşluk sesini değerlendir güzel bir cihaz boşluk taraması falan her şeyi çözer

mmpower33

Kullanıcı
Hocam yer gayet muhteşem bir yer boşluk dediyin noktada Kaya mezarı olma ihtimali yüksek hata çok yüksek onun dışında beli odalar olma ihtimali var sağa yada sola doğru uzanmana bence gerek yok öncelik boşluk var dediyin noktaya bir bak sana nasıl bir sunum yapacak onun dışında artı mihrap dediyin aşama ya gelelim genellikle yüksek rütbeli, zengin kişilerin mezarının olduğunu söyler buda senin boşluk dediyin yerin oda olma itimali yada mezar olma ihtimalini guclendiri bu noktada bir den fazla yer var bana göre ama şuan sana sunulan Kaya daki boşluk sesini değerlendir güzel bir cihaz boşluk taraması falan her şeyi çözer
Burası sunagın hemen altı o kaya bu büyük ihtimalle burada kaya mezarı var diye düşünüyorum

Ekli dosyalar

• IMG_5017.jpeg
    IMG_5017.jpeg
    1.9 MB · Görüntüleme: 17
  • att.5jdt4oGnA1EFwtPInF_3mQsJFcgSLYnNwYay2c8GlpI.jpeg
    att.5jdt4oGnA1EFwtPInF_3mQsJFcgSLYnNwYay2c8GlpI.jpeg
    505.8 KB · Görüntüleme: 14
  • att.3S4ROM4fG5CZC627rYjo0t43WR-wbxH_ymWLxr7Y2b0.jpeg
    att.3S4ROM4fG5CZC627rYjo0t43WR-wbxH_ymWLxr7Y2b0.jpeg
    534.8 KB · Görüntüleme: 12
  • D0F28561-3829-43D3-8047-0140E6EA1DB9.jpeg
    D0F28561-3829-43D3-8047-0140E6EA1DB9.jpeg
    1.8 MB · Görüntüleme: 19

mmpower33

Kullanıcı

Ekli dosyalar

• IMG_5026.jpeg
    IMG_5026.jpeg
    1.9 MB · Görüntüleme: 18
  • IMG_5019.jpeg
    IMG_5019.jpeg
    1.6 MB · Görüntüleme: 20
  • IMG_5022.jpeg
    IMG_5022.jpeg
    1.9 MB · Görüntüleme: 19

UMBRA

Kullanıcı
Yalnızca bilgi adına en basitini vereceğim diğerlerine zaten bir şey yapabilmeniz çok mümkün görünmüyor. O çatal ağacın altından duvar dibinden devam edilirse zamanında açılmış ve bunca yılda toprak dolmuş girişe ulaşırsınız. Yan çarpı koyduğunuz duvarla boşuna zaman kaybetmenize gerek yok. Yeri belli ama burası zamanında açılmış.

mmpower33

Kullanıcı
Yalnızca bilgi adına en basitini vereceğim diğerlerine zaten bir şey yapabilmeniz çok mümkün görünmüyor. O çatal ağacın altından duvar dibinden devam edilirse zamanında açılmış ve bunca yılda toprak dolmuş girişe ulaşırsınız. Yan çarpı koyduğunuz duvarla boşuna zaman kaybetmenize gerek yok. Yeri belli ama burası zamanında açılmış.
Açılmadığına eminim tapulu arazi makine değer vermiyor orada ama üst sunağın yanında yeşil ile çarpı koydugum yer ve ileri çalıya giden kaya bos bariz ses veriyor

UMBRA

Kullanıcı
Anladım arkadaşım, size yan duvarda başarılar dilerim öyleyse...

mmpower33

Kullanıcı
Ustam fikirlerine saygı duyuyorum sen dediğinden beri düşünüyorum mantıklı geliyor yardımcı olursan sevinirim işaretli taşın altından mı ilerlemeliyim herkes birşey diyor kafayı yemek üzereyim ...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Keban23

Kullanıcı
Boşluk dediyin noktayı kır hocam önce oranın bir havvasini al alan tarama ile boşluk taramasını mutlaka yap yer altı cihazları var ise gezdir yok bunlar şuan yok diyorsan işaretlediyin noktadan kendine bir yol bul muhtemelen ses gelen nokta sana yer verecektir devam et o noktadan

Reedmann

Super Moderatör
Arkadaş bu acelen nedir Ben 50 yer tespit ettim Kısmet olmasa olmuyor Her şeyi ulu orta yazmamanız sizin faydanıza Bence sen ustaları dinle

Kader25

[ Küllî minhu.]
Admin
Açılmadığına eminim tapulu arazi makine değer vermiyor orada ama üst sunağın yanında yeşil ile çarpı koydugum yer ve ileri çalıya giden kaya bos bariz ses veriyor
Açılmadığına emin olamazsınız, tapulu arazi olması farketmez. Belki 500 belki 1000 sene önce açılmıştır.
Belki siz buranın 100ncu kullananisiniz.
Siz @UMBRA ustamizin dediğine kulak verip boşuna yorulmayiniz. İnan dediği çıkacaktır. Girişi bulursunuz odaya da girersiniz boş çıkacaktır.

Bence, başka ve kıymetli yerleri alt yazı olarak size bildirmiş. Nereyi kastettiğini ben göremedim, kendisi görmüştür. Kendisinden bir giriş iste, rica et.
Sistemi bilmeden alandaki tüm kayaligi kaldırsan bile girişleri bulamazsınız. Bu nedenle bir bilene her zaman ihtiyacımız olacak, hepimizin.

Birde ricam var;
Siz farkinda degilsiniz amma kendi gönlunuzdekini muhurletme/onaylatma gayretindesiniz. Usta olan, cozumu bilen sizin bu soylediklerinize itibar etmez, siz nokta olarak o yeri soyleyemedikçe.

Tereci kendisine tere satılmasını kabul etmez. Okulda da böyledir, sokakta da böyledir.

Bir konuda da haklısınız,
Yapılan her yorum
Verilen emek
Tum ustalarimizin gorusleri elbette çok kiymetli.
Bazilari cok net konusur,
Bazilari genel bilgi verir
Bazıları ihtimalleri siralar.
Hepsi, konu açana fayda verir.
Lakin sayilari az da olsa, her zaman yorum yapmayan, her konuya yorum yapmayan SISTEMLERIN coguna vakif ustalarimiz da var.
yani tanimiyorsunuz ustalarimizi, bilgi tecrubesi konusunda bir fikriniz yok. Bu nedenle bende bu saatte bu konuda size yardimci olmak istedim. Bu gaye ile yazdım.

Kolay gelsin.

Üst Alt