Cevap: halka ait farklı mezarlar.
muhterem zebun usta,arkadaşlarımız senin kadar değilse bile biraz duyarlı olabilselerde bu emekler boşa gitmese. bizde vermeye çalıştıklarımızın ,biraz olsun amaca hizmet ettiğini görebilsek,bunun mutluluğu yetecek.
(alkış) (alkış) (alkış)
sorunuza gelirsek,yerinde bir mantık olarak görüyorum.
bazı küçücük kayalar köklü olduğu gibi,bazende tonlar ağırlığında ,insan boyunu aşanlarda taşıma veya yerinde yapma olur.
düşüncene bir iki katkı yapmam gerekirse
görünüm olarak bir kaya. çokları için hiç bir manası yoktur. ama sen bir anlamı olduğunu çok iyi biliyorsun. bir çizimli birde çizimsiz resmine baktığımızda ,küçükte olsa bizlere bu manada bazı ayrıntılarında olduğunu gösteriyor.
çevresindeki kayalara göre biraz renk farkı.
son çizdiğim kısımlara balkınız. sol kısıma göre sağ kısım daha kabarık ve yukardan aşağı çizdiğim yer bir köşeyi andırır vaziyette ve tam yerine bakar durumda. ayrıca yine sağ üst kısım sola göre noktası yönüne doğru, bir miktar düşük.
burda anlatmaya çalıştığım,net bir bulgu yerine buyurduğun tarzdaki kayalarda son noktaya işaret eden, benzeri farklı küçük ayrıntılarada dikkat etmek gerekebilir.sizin gibi bir kardeşiminde bunları rahatça göreceğini düşünüyor sevgiler sunuyorum. sağlıcakla.
azimle ,öğrenme gayretiyle sorgulayanlarıda seviyorum.