Merhaba Abi Hayırlı günler detaylı foto bugün çekecem gidip tekrar atarım eski fotolarla bir çekmişdim sonradan öğrendim bunu öbür yerlere takıldım bunu unuttum aklıma geldi yükledim hala bişey yapamadım gidip bakıp bakıp geliyorumDostum kral mezarı şatafatlı olur belki önemli birinin mezarıdır taşlarda işçilik var özellikle yerleştirme biraz geriden resmi yokmu daha net bir şeyler söylenebilir çubuklarla boşluk kontrolü yapabilirsin...
komana ustam bu resim konu ile alakalı değil benim daha önce açtığım bir konu bu resimler örneklememi yaptınızz acaba hazır resim koymuşken bi yorum daha alsam resimlere ustam
hayırlı akşamlar sağlık sorunlarından gidemedim resim çekemedim karda yağdı arkadaşın teli benim telden iyi çekmiş kırmızı çizgili olan yerden aşağıdan yukarıya kayanın açık olan yerinden iç kısma kadar yapışık yerlerinde bunlardan varevet zemin altı mezar odası.
gidersen,bir kaç metre ön açığından sağlı sollu da kayalığı bütün olarak görecek şekilde olsun.
ayrıca 3. resimdeki gözlerin bakış yönlerini incele ve o istkametleri fotola. ana yapıdan hariç küçük mezar türü yerler çıkar. mesafe yerine göre 10-15 m. gidebilir. dikkat etmelisin.