ustam ben cubukcuyum cubukun cekim aldim alanai resme cekerimusta actıgın konuları takıp edıyorum guzel konular bazılarında anlatım var ne nasıl vs vs . genelde tek resım neden yanlıs anlama olmasın sızde tek resım koyarsanız sıteye baskaları ne yapsa normaldır ogrenmek ısteyenler ıcın guzel konular anlatım ve cevre bılgılerı olsaydı daha net olurdu bu yazdıklarım genelde sıteye konu acan tum sıte sakınlerı ıcınde gecerlı. bu sıteyı bunun ıcın tercı edenler var ogren mek ısteyenler var zaten ustalar bılıyor ya kalanlar neyse fazla konustum paylasım ıcın sagol usta emege saygı...
@osi ustam harikasınustam ben bu konuyu yazarken ne nasıl dır dıye yazdım yanı ogrenmek ıcın sadece okumayan bakan korlerden olmamak ıcın acıklaman ıcın . sagol emege saygı
Neden kapakla alakası yok @barış ustamkaba taştır. köfeke. kapakla alakası yok. . su kaynağını görek.
ikiyi göremiyorum. nirenği noktası burası. sağ tarafındaki olayları görebilirsem .................................................................Neden kapakla alakası yok @barış ustam