kusura bakma tanımamıştım.yok ikizceli ustam.boşluk tespiti yapamazlar .inşallah ben gidince yapacağım .bi çalışma olmuş ama yerin sahibi tarafından değil.başkaları yapmış bizimkiler gelince tası tarağı toparlayıp kaçmışlar.yer musait .şu anda gözetim altında ...yanında üç adet su gözü varmış.artı yaşlı bir ağaç .resimleri isterim yeniden çekerler .yağmur yağdığı için fazla duramamışlar .
kusura bakma tanımamıştım.
su gözeleri bir üçgenemi benzer konumları nasıldır bilmiyoruz ,ama saklı için uygun bir yer. gözeleri ve ağacı ,taşın olduğu yeride ihmal etmeden fazla da uzaklaşmadan bir tararsın. zaten en az 150m ye kadar olan yeri bir yerden alacaksın. zihninde bir şey canlandırmadan,ağır ağır etrafından , sensörü soluna alarak geçersin. sağlıcakla ALLAH a emanet ol.
en kısa zamanda gideceğim wolf usta .nasipse zaten memlekette işlerim var.yerin sahibi pek anlamaz ağactaki çiviyi falan ama patika yoldan bahsetmişti...sağolasın yorumun için.ALLAH razı olsun ..yaşlı ağaç çatalında çivi varmı?? eski patika yoluda uzakda olmaz, ağaç ve çevresini bol resimleyelim, ve ağaç civarında olan kayayıda es geçmeyelim...
karadeniz bölgesinin bir çok yeri heyelana müsait ustam .ama adamlar hemen taşların altına yada yanına koymuyor zaten.yakın bir civarı bulabilene çözebilene ...yine de yorum için sağol ...bolge heyelan bolgesi taslar yuvarlanma ihtimali var o acidan para olma ihtimali dusuk