Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
[/URL]
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
[/URL]Selamün Aleyküm,
makina varsa makina ile her yeri kontrol ediniz.
Kasa olabilecek epey yer var.
Kaya her birşeye benzer. Siz kayaların üstünde, yayında define işareti olarak kabul edilen işaretleri bulmaya çalışınız.[/url][/IMG]
Kolay gelsin.
herkesin umudu birşeyler bulmak ve ömrünün saonuna kadar rahat yaşamak fakat bu her zaman mümkün degil arazide geziyoruz rast gelen bir taş parçasını birşeylere benzetip foto çekip siteye koyuyoruz ve bizim aklımızdan geçenlere uygun yorumlar bekliyoruz başka türlü yorum yapanada hakaret ediyoruz kısacası dogruyu söyleyeni dokuz köyden kovuyoruz işimize gelen yorum sahiplerinide göklere çıkarıp şişiriyoruz fazla şişende belli bir süre sonra patlar bunuda biliyoruz bu konuda oldugu gibi tüm konularda bariz bir işçilik işaret görmeden sadece benzetmeyle kaya falcılıgıyla yorum yapmayalım konu sahiplerinede ümit vermeyelim yok kasa var yok aslan var demek yanlış ğörüyorsan işaretle şurda şu var de ben usta degilim ama çogu yorumlarada gülüp geçiyorum bir konuda bilgim varsa tecrüben varsa konuşurum yoksa susarım kendimce dogruyu söyledim anlayan anladı şimdi gönül rahatlıgıyla söylüyorum işne gelmeyen varsa beni banlayabilir tek ricam herkes tecrübesi kadar yönlendirme yapsın kimseye boş yere ümit vermesin bizim buralarda bi söz vardır agzı olan konuşuyo diye konu bu şekle dönmesin agzı olan konuşmasın bu site saygın bir site itibarı sarsılmasın boş yerede kimseye umut verilmesin sonuna kdar okuma zahmeti gösterenlerede teşekkür ederim