Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mrb Arkadaşlar Resim Biraz kalitesiz diğer tlf nin ekranı patladığından dolayı.. bu işaret tam olarak nedir herhangi bi internet ortamında böyle bi işarete rastlamadım sadece bizim bölgede görebiliyorum.
ustam bunun yan tarafı çökükmü yoksa çalışılmışmı gözzle daha iyi görmüşsündür ama taş kesim yeri değilse eğer çakıllardan mezar altına giriş var gibi duruyor ama yığma olanlardan tahminim sen burda boşlukta almışsındır
bu taşın ustu komple dökme sanırım. yüzeyi fazlasıyla düz. su kenarında değilse burası işlenmiş bir taş bu. son resimde kayanın katmanından da belli oluyor. dikili büyükçe bir taş aramanı istiyor bence. çevre resimleri yokmuydu?
sevgili Delicebey kardeşim,bazılarına anlam verememiş olsak bile bir kaç detayda ben çizdim.
sen işini bilirsin hedef noktası belli. güzel bir tespit yaparak bizimlede paylaşırsan güzel olur. selametle inşaallah.