Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ustalarım bu işaretin yakınlarında antik yerleşim yeri var bu bölgede araştırma yaparken bu işareti buldum bu işaretin eşkiya gömüsü işareti olduğunu düşünüyorum...ustalarım yardımlarınızı bekliyorum
Kayanın ön yüz resmi varsa görelim. Suyun kayanın yüzünden akması engellenmiş eşkıya işinden başka iş var orada. Boşluk kontrolü yap işaretin hemen alt kısmı.
benim boşluk tespiti cihazım burda kafayı yiyor kendi etrafında dönmeye başlıyor bu bölgede garip olan şeyler var ama ustam netten bu işaretin anlamına baktım sap kısmını ölçüp adımlamak gerekiyor yazıyordu...
bir resimde bazılarına değindim. bu kayaların bir çoğu işçilikli ve bir kısmı koyma.
zemin altı mahzenler olacak. bir çok noktadan boşluk alman normal. bunların girişlerini bulman gerekir. 2. resimde görünen ve arkaya doğru uzanan yerlerde odalar olmalı.
Burada is yapacak 2 cihaz var. Biri gpr radar digeri de bakir cubuk. Iyi cubuk kullanan buranin zemin alti haritasini cikarir. Isarete gelince bu balta yada satir vari birsey. Bu satirin yada baltanin kestigi bir kaya bir tas bul. Girisin oradan olabilir.
ya bir cihaz yada metin ustamızın ifade ettiği gibi çubuk kullanılarak belirlenebilir.
önemli olan işinde ehil kişi olabilsin. tünelli çıkar. her birinin gittiği odaları belirlemek gerekir.
ayrıca ne ile bakılırsa bakılsın maden tespitide yapılırsa boşuna emek verilmemiş olur.
OKM bionic x4 le bakarsan husrana ugrarsin. 5 para etmez bir cihaz. OKM markanin tum urunleri sahtedir. Almanyadaki tum kullanicilarla mahkemelik oldu OKM firmasi.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi