Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok şey söyleyen olur ancak hiçbir şey yazamayanda olur. İlginç. Aslında işaretler güzelde şunu unutuyoruz bire bir çekilmiş resimler bile bizi yanıldiyor, böyle çizimler de yanılma oranı çok yüksek. İşaret üzerine elle dokunacak hisseteceksin . O olmuyor hiç değilse resmi göreceksin.
Mavran ustam doğru sölüyosunda işaretlerin bi çoğunu kırdılar ondan bu şekil çizip paylaştım yıksa takdir edersinki imkan olsa ceker paylaşırdım tşk yorumun için
İlk resim ..
Yüksek bir kayalığın, üzerinde mezarların var diyor. Zaten orasını yapabilirsen sana yeter. Bayan mezarı. Siz eğer fotolama şansı varsa bu kayalığın üzerini fotolayın. Ağır işçilik var. Mezarlar büyük kayalarla kapatılmış.
Gezgin_99 ustam fazla resim yok ama olanları paylaşırım birde bir resim daha ekliycem önceki günlerde paylaşmıştım konunun iyi anlaşılması ve pekişmesi için bu alanda yakın civarında yerleşim yeri yok bin yıl geçsede değişmez bir yer
İlk resim ..
Yüksek bir kayalığın, üzerinde mezarların var diyor. Zaten orasını yapabilirsen sana yeter. Bayan mezarı. Siz eğer fotolama şansı varsa bu kayalığın üzerini fotolayın. Ağır işçilik var. Mezarlar büyük kayalarla kapatılmış.
Güzel yerler var oralarda...
Tabiki üzerinden yüzlerce yıl geçmiş..
Bitki örtüsü kapatmış çoğu yeri...
Şahsen o minare gibi duran şapkalı kaya çok güzel...
Tamam işaret kırılmış olabilir...
(O işaret şuradaydı) deyip uzak yakın fotolaman gerekiyor...
Sahi bu işaretler hepsi aynı bölgedemi...
Gezgin ustam resimleyip paylaşırım musait zamanda eet işaretler üç yüz metre kare içinde yamaç bir yerde daha başkada ilaretler var üçgen yuvarlak kare oymalar ok işareti bi kolu olmayan değişik insan çizimi işaretlerin bulunduğu alanda kışın akan yazın akmayan ırmakda var küçük şelaleli şapkalı kayay gelince bi bakmı diyorsun ustam