Yorumun için saol ustam boşluk tespiti yapcam inş.bağlama yeri varsa mezarıda uzakda olmaz, 5 ila 9 mt civarını geçmez ,fotraflarınz yetersiz kalmış,5 ci resim yani sondan 2 ci yer kapatma gibi duryor boşluk tespiti yapmanızı öneririm..
Herhangi bi çalışma izine rastlamadim ustam detaylı resim ekliyecem inş bikac güne1 numaralı yer acılmıs mezar sanırım 2 numarada ucgen var gosterdıgı yerden asagı calısma yapılabılır 3 numaranın karsıdan fotosunu cekersen bakarım gırısmı degılmı dıye
Değerli yorumun için çok saol ustam sahsen yılanı kafatasini görmeyi bırak işçilik olup olmadığı konusunda şüphelerim vardi pek umutlu olduğum biyer olmamasindan kaynaklaniyo galiba. En kısa sürede mekana gidip detaylı resim cekip ekliyecem inş.iyi bi boşluk tespiti işi çözer lakin o konuda da sorunum var çözecem inşsevgili flash kardeşim.
arkadaşlarımızın yorumlarına ilaveten,
uzaktan sadece bu noktayı görsem,alanı incelememe hiç bir mani olamaz.
burada kuru kafayı çizmişsin canlı olan dikkatini çekmemiş. tek cepheden bir anlam yüklenmesi olabilirmi düşüncesi doğurmasın. acaba yılan başına benzetebiliyormusun. dikkatli bir bakıver.
alanı önümüze alamıyor,istediğimiz noktaları göremiyoruz. resimleri çekerken açıklarından mutlaka almak gerekir. tefarruatlı ama önemli gizeme haiz olduğunu söyleyebilirim.
başarabilirsen alan içinde güzel bir boşluk tespiti öneririrm. sağlıcakla.
Adak bağlama yeri bulunduğu yerde mezar der.
Ancak resimlerde kayda değer sunu oyması, niş veya rölyef göremedim.
Bunların varlığı mezarın kalitesi hakkında bir fikir verebilirdi.
Bu durumda önemli sayılabilecek bir alan değil.
Selametle
Yorumun icin teşekkürler ustam.detayli bi inceleme ve boşluk tespiti yapmakta fayda var yinede.kaybedecek birseyim yok nasibimizi arıyoz es geçmemek lazımAdak bağlama yeri bulunduğu yerde mezar der.
Ancak resimlerde kayda değer sunu oyması, niş veya rölyef göremedim.
Bunların varlığı mezarın kalitesi hakkında bir fikir verebilirdi.
Bu durumda önemli sayılabilecek bir alan değil.
Selametle
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi