Kabartma Penis Ve Ferc Ile Oyma Işaretleri | Define işaretleri ve anlamları

Kabartma Penis Ve Ferc Ile Oyma Işaretleri

Farazi

Kullanıcı
S. Aleyküm değerli ustalarım,

Başlık için çok özür dilerim. İşaretleri başka bir şeye benzetemedim. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

karanar

Kullanıcı
ben ikisini de göremedim resimlerden. o iki işarette bu topraklarda pek kullanılmaz ama yine olduğu yerlerde oldukça yüklü mal olur. dediğim gibi benzetemedim.

sondurak

Kullanıcı

:eek:,,V.Aleyküm selam Muhterem.. Konularınızın Tamamı Konuyla Alakalı.. Ersan Usta Misali Degerli Ölçümü Yapabilecek Ustayla Mutlu Son.. Hayırlı Olması Temennisiyle.. Hoşçakalın..

karanar

Kullanıcı
Ne peki bunlar, ne anlam ifade ediyorlar ustam?

yukarıdaki çizimlerde önemli olan kısın; 1, 2 ve 3 olarak işaretlediğim alanlar. o üçleme tam altından bir giriş veriyor. 1. üçgen derin bir aile mezarlığını, muhtemelen 3 mezar veriyor. 2. sunak girişi kutsamak için yapılan ters " U '' 3. de sanırım zaman içinde kırılmış olan su kanalı, eğer bu üçü doğruysa ki sadece 3. şeklin doğru olması bile yeterli giriş hemen kırmızı okların orada. zaten murç izleri, ve traşlanmış alan da oranın el emeği olduğunu gösteriyor.
bu arada, kayanın arka tarafını da fotolamalısın bence orada da güzel kayalar görünüyor. başarılar.

Erdem

Vip Üye
Vip Üye
Karanar Usta ve diğer ustaların söylediklerine katılıyorum Farazi Usta

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı
burda dikili bir taş mutlak olmalı biraz kalın vede iridir

Üst Alt