üsta taşın üzerinde boşluk aldım.tam senin sevdigin türden oldugunu zannediyorum ne dersinbitki noktadasin cubuklan bir arastirma yap bu tasin istune ve az bir etraflarini bakalim bosluk bulabilecen mi
üstat s.a.sag tarafta ve kayanın üzerinde boşluk aldım.açıgında 700m sagında tepe ve arkasında ıkı derenin birleştigi bir yer var.hatta bu derelerin ortasında bir ufak tepe var.fakat yazın dereden su akmaz.üste daire içine aldınız yerde sanki geçme parça var gibi.sol tarafta işçilik mevcut.ortada benim kırmızı ile çizdigim yerde 2cm kabartma ile yapılmış bir şekil mevcut.bu kırmızı alana 2 ci attıgım resimi büyüterek bakarsanız,ben kuş resmine benzettim birde siz incelermisiniz
sağ üst ayrı bir yere işaret ediyor. istikametinin incelenmesi gerekir. biraz açığında çatallı bir dere biliyormusun.
üstte daire içine aldığım yerde oyma varmı,resmin kalitesizliğinden benzetmemi düşüncesi doğuyor.
sol kısımda çarpı koyduğum yerde çok zayıf dahi olsa bir işçilik olduğunu gözlemledinmi. bunlara hakim olman konunun tam olarak netleşmesini sağlar.