BU KONUYU TEKRAR GÖRÜRSEM SİTEDEN SÜRESİZ UZAKLAŞTIRMA ALIRSINIZ!
ACİLEN EN YAKIN MÜZEYE BAŞVURMALISINIZ!!!
hayırdır ustam neden kızdınız anlayamadım neden böyle bir tepki verdiniz yanlış birşey yapmışsak uyarmanız yeterli...uzaklaştırmak istersenizde sizin şanınıza şerefinize kalmış saygılarımla...BU KONUYU TEKRAR GÖRÜRSEM SİTEDEN SÜRESİZ UZAKLAŞTIRMA ALIRSINIZ!
ACİLEN EN YAKIN MÜZEYE BAŞVURMALISINIZ!!!
Abilerim bukadar tarihi eser savunuculariysaniz ozaman ne kacak "Yasak Kelime" yapacaksiniz nede yorum yapip insanlari tesvik edeceksiniz. Ben eger biyere girmissem ve tarihi kalintiya yakin bisey cikmissa zaten devam edecem dogru yada yanlis girmissem gayem belli biseyler almak. Konunun kapatilmasi dogrudur ilkinde kapandi ikincide tekrar acildi yanlis yapildi konuyu acan kardeaimizde uyanmadi. Tarihi eser diye nicelerinin evlerini sit alanina almislar evleri uzerlerine yikilacak bir civi cakamiyorlar kusura bakmayin abierim.
ustam tarihi eser olup olmadığını bilsek burda ne işimiz var yanlış birşeyler yapmamak adına sizlerle paylaşmak istedim sonuçta iyiyi doğruyu siz ustalarımızdan öğrenmek için burda olduğumuza inanıyorum yinede yanlış birşey yapmışsam özürü bir borç bilirim saygılarımlaKonuyu gormek nasip olmadi ama tarihi eser niteligindeki eserleri paylasmak yerine. Olmasi gereken mercilere basvurmak en dogru yoldur.