Bence üzeri horasan olacak,kablunbağanın göz kısmındaki odasının işaretlerini incelemişmiydin usta,Resim bana ilk geldiğinde bende acabada kalmıştım kablunbağamıdır diye ama üzerindeki omega ve diğer önemli işaretleri görünce kafamda şüphe kalmadı,7.resimde girişe musait duruyorErdem ustam otaşın üzerindeki tabaka eğerki horasansıva ise yadabaşka bi karışımise buna kaplumbağa diyebiliriz aksihalde doğalgibi görünüyor tabikibaşka bir iz işaret yokise
Üstteki taş altında der,arkasındaki oda der,V gibi olanda kanal vermiş giriş için burdan girişle öndeki odaya gidilir derAleyküm Selam,
Kıymetli ustam, odası altında. Lakin etrafındaki (kafa kısmının baktığı istikametteki) görünen 3 adet taş hangi vazifeyi ifa ediyor anlayamadım.
7.resime uzaktan bakınca görünen adam silüetide girişi doğruluyor,Uzaktan bakmak için resimi en küçük boyuta düşürmek gerekirÜstteki taş altında der,arkasındaki oda der,V gibi olanda kanal vermiş giriş için burdan girişle öndeki odaya gidilir der
Kiymetli ustam, senin cozumlemelerine hayranim. Gorulmeyeni bir sekikde gormeyi basariyorsun masallah.7.resime uzaktan bakınca görünen adam silüetide girişi doğruluyor,Uzaktan bakmak için resimi en küçük boyuta düşürmek gerekir
Bu gün Allah izin verirse gidecem dostum benimde aklımda olan yeri söylemişsin,Mutlaka bakacam,Eyvallah6. Resimde yuvarlak yer
Bi çubukları sırtına tut dostum