Kalp ve Üçgen İşareti bir arada. | Define işaretleri ve anlamları

Kalp ve Üçgen İşareti bir arada.

enesgulcan

Kullanıcı
Görsellerde ve video da göründüğü üzere benim açımdan kalp işareti ortada bir murç izi altında ise üçgen işareti olarak belirlediğim büyük bir kayada rastladığım işaretlerden.

500 metre aşağısında dere tarzı çay akıyor. Burası ve bölgesi define bölgesi. Elimde çok işaretler mevcut. 4-5 adet tümülüs bulunmakta. Karakol kalesi tarzında kale bulunmakta.

Uzman hocalarimin görüşlerini merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Video linki;

Ekli dosyalar

• IMG_20240806_124835.jpg
    IMG_20240806_124835.jpg
    377.4 KB · Görüntüleme: 15
  • Screenshot_2024-08-06-12-47-34-380-edit_com.tkgm.parselsorgu.jpg
    Screenshot_2024-08-06-12-47-34-380-edit_com.tkgm.parselsorgu.jpg
    683.9 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_2024-08-06-13-09-02-446_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-08-06-13-09-02-446_com.miui.gallery.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_2024-08-06-13-08-51-834_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-08-06-13-08-51-834_com.miui.gallery.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_2024-08-06-13-08-40-972_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-08-06-13-08-40-972_com.miui.gallery.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_2024-08-06-13-08-38-419_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-08-06-13-08-38-419_com.miui.gallery.jpg
    1.9 MB · Görüntüleme: 15

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Selamün aleyküm
Arkadaşım kalp işareti kadin mezarı der kaya mezarı der video unuzda kayanin çevresini çekeceğinize uzaklarda tümülüs tarzi toprak yiginlarini cekmissiniz tümülüsler için ayri konu açın onu yorumunu o konu altinda yapalım teşekkür ediyorum

enesgulcan

Kullanıcı
Selamün aleyküm
Arkadaşım kalp işareti kadin mezarı der kaya mezarı der video unuzda kayanin çevresini çekeceğinize uzaklarda tümülüs tarzi toprak yiginlarini cekmissiniz tümülüsler için ayri konu açın onu yorumunu o konu altinda yapalım teşekkür ediyorum
Evet haklısınız hocam belki etrafta yığma tepe gibi farklı birşeyler görebilirsiniz diye çektim. Müsait bir zaman kaya ve etrafını çekeceğim.

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Evet haklısınız hocam belki etrafta yığma tepe gibi farklı birşeyler görebilirsiniz diye çektim. Müsait bir zaman kaya ve etrafını çekeceğim.
O kaya zaten kaya mezar olmaya elverişli büyüklükte çevrede başka mezarlarda vardir mutlaka video dan çok fotoğraflama yaparsanuz daha iyi olur bence çünkü fotoğrafı yaklaştırma şansımız var video da cekerseniz acele etmeyin yavaş yavaş çekim yapın çevredeki bitki türleri nide görmek isteriz teşekkür ediyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

enesgulcan

Kullanıcı
O kaya zaten kaya mezar olmaya elverişli büyüklükte çevrede başka mezarlarda vardir mutlaka video dan çok fotoğraflama yaparsanuz daha iyi olur bence çünkü fotoğrafı yaklaştırma şansımız var video da cejerseniz acele etmeyin yavaş yavaş çekim yapın çevredeki bitki türleri nide görmek isteriz teşekkür ediyorum
Evet başka mezarlar ve işaretler mevcut 50-100 metre uzaklıkta tabii.

Yakın zamanda buranın da geniş video çekimini yapacağım. İki işaret görüyorum ben kalp ve Üçgen. Yanlış anlamaz iseniz işaretler başka bir şeye benziyor mu yoksa ben mi yanlış görüyorum.

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Evet başka mezarlar ve işaretler mevcut 50-100 metre uzaklıkta tabii.

Yakın zamanda buranın da geniş video çekimini yapacağım. İki işaret görüyorum ben kalp ve Üçgen. Yanlış anlamaz iseniz işaretler başka bir şeye benziyor mu yoksa ben mi yanlış görüyorum.
İsaretler çok çeşitli olur hayvan isaretleri geometri isaretleri haç turleri vs cok kapsamli olur bu bölgelere göre degiskenlik gosterir bu işaretli bölgelerde mutlaka değişik işaretlere denk gelirsiniz çoğunlukla mezarlık bölgesinde bulunurlar kişiye özel de olabilir topluluguda işaret eden işaretler vardır tabii her yasanan bölgede birileri işaret bırakır mutlaka halen devam ediyoruz işaret bırakmaya teşekkür ediyorum

enesgulcan

Kullanıcı
İsaretler çok çeşitli olur hayvan isaretleri geometri isaretleri haç turleri vs cok kapsamli olur bu bölgelere göre degiskenlik gosterir bu işaretli bölgelerde mutlaka değişik işaretlere denk gelirsiniz çoğunlukla mezarlık bölgesinde bulunurlar kişiye özel de olabilir topluluguda işaret eden işaretler vardır tabii her yasanan bölgede birileri işaret bırakır mutlaka halen devam ediyoruz işaret bırakmaya teşekkür ediyorum
Anladım hocam teşekkür ediyorum

enesgulcan

Kullanıcı
Ustam kalip isareti ordaki yapiya cok bagli mezar ve kasa kasa da ciktigi var kalbin etrafinda oyma ve sunak varsa mezar yoksa kasadir ustam
İşareti ben kalbe benzettim alttakini ise üçgene benzettim. Fakat farklı bir işaret te olabilir. Sizin görüşünüz nedir peki?

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
İşareti ben kalbe benzettim alttakini ise üçgene benzettim. Fakat farklı bir işaret te olabilir. Sizin görüşünüz nedir peki?

Ne işaretiniz bir kalp işareti nede oyma sunu vs değil. Üçgende keza düşünüldüğü gibi değil. Siz emarelere çok farklı açılardan bakıyorsunuz. Kalbin olmasını doğrulayacak ana bitki türü sırasıyla
1- Sığır otu (Mezar çiçeği)
2- Menengiç
3- Zakkum
Hayvan cinsinde ise tek ırk kanatsız sınıfından iri kahverengi karınca olmalı, ki bu zaten oda sınırları içerisinde kendini muhakkak gösterir.
Dereye sıfır veya 15 metreye kadar mesafedeyse bu bitkiler aranır. Olmaması kalbi de odayıda mezarıda reddeder. Herhangi bir metalin oluşunu reddetmez.
Dereye sıfır mesafede kavis viraj ve şelale olmalı. Belli bir metrajdan sonra ise yaklaşık 200-300 metre geriden bu kalbe yakın geçecek şekilde bir ark verilir.
Mesafe yakında olsa uzakta olsa muhakkak kalbin baktığı istikamette eşleşeceği ağaç ilk etapta çınar ağacıdır.

Bu anlattıklarım internette bulmak isteseniz dahi bulamayacağınız gerçek bilgidir. Beni yanıltmak için dilediğiniz gerçek bir kalp işaretini gidip benim anlattıklarımı teğit etmek açısından inceleyebilirsiniz. Buna en fazla bir tek bitki eksiklik gösterir oda kemik olup olmadığına göre değişir.

Benim size söyleyeceğim en sağlıklı şey burada boşluk testi almadan hareket etmeyin. Yazıktır emeğinizi de heba etmenizi istemem. Normalde bu açıklamayı bitki konusunda yapacaktım ama size de nasib oldu. Selametle İnş’ALLAH. ✋

Üst Alt