Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ustam tılsımdan pek anlamamda bana sanki işçilik için malevera yada o tip bir sistem için çakılmış bi kazığı andırdı bilmiyorum ustalarımın fikri nedir sizler tecrübelerinize göre nedir bunlar ustalarım
Sanırım çivi üsteymiş siz kapağı açmışsınız yani tahminimi söyleyeyim kapağın yerini belirtmek için yapılmış sizde malzemeye ulaşmışsınız sanırım kolay gelsin hayırlı olsun ustam o taşı ıslatıp forolarını çek ayrıca sakla başka şeyler de diyebilir
kapak taşının hareketini açılmasını engellemek için (çakılmış)takılmış sanırım dikkatli bir şekilde devam edin arkadaşımın dediği gibi tuzaklanmış sanırım cin peri işini kenara bırak ....
az geniş açılı görebilseydik. ben sadece o taşla sınırlı olacağını sanmıyorum.sağlı sollu işçilikli.düşünülenden fazla bir emek isteyebilir. ruhani duruma karşı çevirilir,varsada sorun kalmaz. sağlıcakla.
eğer kapağın arkasında kuyu gibi derin bir giriş cıkarsa o halkalı demire sağlam bir bağlayıp inebilirsiniz hocam yada köpeğiniz varsa onuda bağlayabilirsiniz. eski bir ticaret yolu üzerindeyse at ve deve bağlamak için kullanılmısda olabilir.
kapak taşının hareketini açılmasını engellemek için (çakılmış)takılmış sanırım dikkatli bir şekilde devam edin arkadaşımın dediği gibi tuzaklanmış sanırım cin peri işini kenara bırak ....