ustalarim gezerken burdaki mara dikatiumi cekti ta acilmamis hic ve horasanlan kapatilmis.
başa beni yaz ersan ersan degil maşallah yürüyen haritaArkadaşlar ben düşündüm taşındım kendi aramızda bir an önce para toplayıp tatile Ersan abinin yanına gidelik. ilk önce hep birlikte onun tarla tapan işlerini bitirek, sonra bilgisayarı açıp sitemizde Ersan abi ne kadar konu açmışsa ne paylaşmıssa onları tek tek dolaşak. Ve Türkiye'ye geldiğimizde bir daha başka bir şeyle uğraşmayak. Zaten başka birşeye gerek kalmaz diye düşünüyorum.
ustam cizdiyim yerler hepsi kuru horasan bunlar ama zaman icinde sovuk oldundan souklarda patlamislar onustan kuru horasan deniyor cok bol miktarda yapildindan .ersan usta horasan dedin nerde taslarn arasndami
ustam cizdiyim yerler hepsi kuru horasan bunlar ama zaman icinde sovuk oldundan souklarda patlamislar onustan kuru horasan deniyor cok bol miktarda yapildindan .
deyil buyle tas tozunu uivdukte kaya mezarlarini kapiyorlar
bu horasan sari kil toprak pisirilmis kaynar suylan ve ayvan ,,kiklariylan,,karistirik yapilirmis ayni horasana yakin sert oluyor ,bu da ve sade bu cins horasani ,,romalilar kulanirmislar