selamlar ASIAVCI ustam kaplumba isareti olan yrerlerde parasi hep mahzen icinde mi oluyor yasa sade mezar mi.
kaplumboğa da mahzen yok malesef taşta oluyormuş ..
S.a. Turkia Kardeşim her kablumbanın bir anlamları vardır Sayın Asiavcımızın gösterdiği şekilde olanı vardır çoğundada yoktur yönlendirici işaretlere göre yön tayin edilip mezarına ulaşılır Amma birde kaplumba nın kafası altındaysada o daha başkadır.Kendisinin icinde Mi Oluyor Yoksa Altında Mı ? Kafasında Müjdesi Var Mıdır ?
S.a. Turkia Kardeşim her kablumbanın bir anlamları vardır Sayın Asiavcımızın gösterdiği şekilde olanı vardır çoğundada yoktur yönlendirici işaretlere göre yön tayin edilip mezarına ulaşılır Amma birde kaplumba nın kafası altındaysada o daha başkadır.
kolay gelsin.
koptum koptumkoptumkoptumkoptumkoptum Siz Çok Yaşayınız emi koptumarka tarafında kuyu vs. varmı hele çevre resimlerinide ekleyiver bir zahmet hay Allah yakoptumkoptumallah c.c'ın Rahmeti ve Selamı Hepimizin üzerinde Olsun .. Tevfik Kardesim Haklısın Benim Actıgım Konuda Kaplumbaga Yamacta Duruyor .. Cogu Kisi Dogal Cogu Kisi De Kaplumbaga Oldugunu Söylüyorlar .. Tam Hevesleniyorum Hevesim Kursagımda Kalıyor .. Kaplumbaganın Karsısında Dere Yok Malesef .. Kafasında Bosluk Testi Uyguladım Kafası Tamamen Hepsi Bos En Sonda Gidip Kafasını Patlatıcam
koptum koptumkoptumkoptumkoptumkoptum Siz Çok Yaşayınız emi koptumarka tarafında kuyu vs. varmı hele çevre resimlerinide ekleyiver bir zahmet hay Allah yakoptumkoptum