Kaplumbağa Derin Üçgen Ve Bilmediğim Bir Şey | Define işaretleri ve anlamları

Kaplumbağa Derin Üçgen Ve Bilmediğim Bir Şey

saidzeyd

Kullanıcı
selamun aleykum Ustalarım ikizceli Abim ben burada bazı tesbitler yaptım ama siz değerli abilerimin yorumlarından sonra tespitlerimde başarılımıyım değilmiyim onu netleştirmiş olucam inşallah yorumlarınızı esirgemez iseniz sevinirim ALLAH şimdiden tüm ustalarımdan razı olsun
1

2

3

4

5

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
İSTER MAHZEN İSTER MEZAR ODASI GİRİŞLERİ OLSUN,bunlarda giriş yönleri arazi yapısına göre olur. bu tür işlerde yöne takılmayınız.

kablumbağa dediğini yeterli göremiyoruz ama ,olduğu yer ile ,setli kısımdaki bulgular değerlendirildiğinde mahzenini verir görünümünde.
üçgenli görünüm dahil ,o bölüm bazı detaylarda gizlenmeye çalışılmış bir şekilde o setli alana hapsedilmiş.
sol kısım belli de ben sağdaki kayanın ayrı bir yer verebileceğinide düşünüyorum. o kısmı inceledinmi bilmiyorum.
ayrıca,

bunun odasını da yakalayabildinmi.

umarım tespitlerini yapabilmişsindir. paylaşırsan görmüş oluruz. sağlıcakla.

saidzeyd

Kullanıcı
İSTER MAHZEN İSTER MEZAR ODASI GİRİŞLERİ OLSUN,bunlarda giriş yönleri arazi yapısına göre olur. bu tür işlerde yöne takılmayınız.

kablumbağa dediğini yeterli göremiyoruz ama ,olduğu yer ile ,setli kısımdaki bulgular değerlendirildiğinde mahzenini verir görünümünde.
üçgenli görünüm dahil ,o bölüm bazı detaylarda gizlenmeye çalışılmış bir şekilde o setli alana hapsedilmiş.
sol kısım belli de ben sağdaki kayanın ayrı bir yer verebileceğinide düşünüyorum. o kısmı inceledinmi bilmiyorum.
ayrıca,

umarım tespitlerini yapabilmişsindir. paylaşırsan görmüş oluruz. sağlıcakla.[/
QUOTE]

ikizceli usatam ben sizinde işaret ettiğiniz gibi aynen giriş ve arkasına uzanan bir oda büyüklüğünde boşluk tespiti yaptım.dolgu diye yazdığınız yazının tam bulunduğu noktaların tamamı harç karılarak doldurulmuş

ikizceli ustam en arkada daire içerisine aldığınız taşın içerisinden yuvarlak bir bir taş çıkarılmış anlatılan bu şekilde bunu söyleyen daha önce burayı gören bir arkadaş mekanik bir taş el ile döndürüle biliyormuşsun ama aç gözlü ve cahil insanlar içerisinde malzeme vardır diye taşı kırmışlar
haddimi aştı isem hakkınızı helal edin

saidzeyd

Kullanıcı

ayrıca,

umarım tespitlerini yapabilmişsindir. paylaşırsan görmüş oluruz. sağlıcakla.
ikizceli ustam ben bunu kaplumbağaya benzettim diğer işaretin tesbitini yapacak zamanım yoktu ustam inşallah maddi durum bozuk biraz resmi kazı yapacak gücüm yok inşallah burası dahil daha sonra imkanlar el verdikçe değerlendiriim

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
İkizceli Ustam tespitimde doğrumuyum?

TESPİTİNİ mutlukla onaylıyorum. bu son ilave çizimler seni biraz daha aydınlatacaktır.
üstteki oturak gibi olan kısma ait. bu resimden bile sağ kısım odaya akarlı görünüyor. başlangıç ise ayrıntılarda belirli.
sağ kısıma gidersen bakarsın. ayrıca sol kısıma .az mesafeli olabilir. bu resimden görüldüğü kadarına işaret ediyorum. farklı çekimler olsaydı ,daha kesin yazardık. soldaki işaretlediğinin uzantısı yönünde bakman bir kayıp olmaz. bu eğer kablumbağa olsaydı ,giriş bir kademe daha alt açığından olurdu ve odası kendinden bu kadar yukarı uzanmazdı. anladığını umuyorum.

Üst Alt