Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlı akşamlar kardeşler,ustalar;Resimleri başka bir siteyede attım,yorumlarınızı birleştirip 15 tatilde gidip araştırmayı düşünüyorum.Yadımlarınızı esirgrmezsiniz inşallah.Allah'ın cc. selamı,selameti üstünüze, üstümüze olsun.
at bakalım ordan bir 20 lik de,,, bakalım senin de fal caazına hamzadan kardeşşş.
neyse halin çıksın falın göz kırp
merhaba arkadaşım. on beş tatilde bu işaretlediklerime dikkatlice bak bakalım. bir de kaplumbaganın sırtına bir bak. sırtında bir işaret bulman gerekiyor. diğer i,şaretlerde bir kurt bir yılan bir oturan adam belki kucağında bir de çocuk. daha detaylı resimler gerekiyor.
ayrıca baktığı yönde de kapalı yada açık mağara veya mahzenler olması gerekiyor. (baktığı yön =yön verici başka işaret bulamazsan geçerli). bu kaplumbaga dere çatalına çok yakınlarda olması gerekiyor. belki de dere çatalına bakıyor? neyse hadi biraz da sen anlat...
Merhaba;Harbici ustama ve drapeta kardeşime çok teşekkür ederim.Vaktinizi ayırdınız.Allah cc. razı olsun.İncelemeye gittiğimde bu ve 1-2 konu daha var tekrar başınızı ağrıtırım.Hakkınızı helel edin.Selam ile...
sağ üst köşedeki diyorsan soruyorsan evet kaplumbağa aşağıda kuşu ve diğer yerleri arkadaşlarımız dostlarımız işaretlemiş gerisi sana kalmış..
ben olsaydım ne yapardım diye düşünmek bulmak sana kalmış...