kaplumbağa | Define işaretleri ve anlamları

kaplumbağa

ertug

Kullanıcı
arkadaşlar kaplumbağa baktığı istikamet güney 150m kurudere 300m batısında kuru dere bulunmaktadır baktığı istikamette 50mde ufak yığma altından işaret çıktı kaplumbağanın çevresi mezarlık alan kaplumbağa ve baktığı yerde oda boşluğu qlınmıştır ,

kaplumbağanın üstündeki murç deliği

mekansız

Kullanıcı
Cevap: kaplumbağa

kablunbağanın üzerinde kasa olabilir bi yokla dostum

ASİAVCI

Kullanıcı

baktığı yönde asırlık ağac su gözesi veya kayalık varmıdır

ertug

Kullanıcı

asi avcı ustam sorduklarınızın hiç biri yok 150m de kuru dere var zamanında su veya kaynak olmuş olablir yeni yetme seyrek meşe ağaçları var saygılar

cantar

Kullanıcı

bu kaplumbağada kasa olabilir yanındaki kahverengi değişik renkteki taş ne ifade ediyor
burada bir çk yüzeye yakın mezar var taş molozların çok olduğu yerler i irdelemek araştırmak lazım sanırım taş kapaksız mezarlar dan var şüphelenilen yerlerde şişleme ile sonuca ulaşılır diye düşünüyorum..
kızılderililer trenin gelip gelmediğini anlamak için kulaklarını demir una dayarlar dinlerlermiş sizde burada kulağınızı yere yapıştırarak araziye bakınız çukurlaşmış çökmüş yerleri tesbit ederek buralarda da araştırmanızı yapınız.
burada ayrıca toprağın üst rengide değişir koyulaşır size buda size bir ipucu olabilir...
şüphelendiğim yerleri işaretledim faydası olur inşaallah...

sağ taraftaki sivilceli yüz gibi alanda irdelenmeli diye düşünüyorum...

ertug

Kullanıcı

cantar ustam yorumunu değerlendireceğim düşüncelerini paylaştığın için allah razı olsun saygılar

Üst Alt