Sabahcılara köze çay bıraktım 🤣
Deli Fırat V.i.p Üye Özel Üyemiz Kullanıcı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 1,827 Beğeni 5,857 Dün 02:22 da #2,361 Sabahcılara köze çay bıraktım
TEVFiK V.i.p Üye Özel Üyemiz Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 3,777 Beğeni 7,196 Konum FETHİYE,MANİSA,İZMİR. Dün 09:17 da #2,362 Deli Fırat' Alıntı: @TRUVA sana kaldık çay varmı Çay Genişletmek için tıkla ... Selamlar Çay nerede kaldı özledik
Deli Fırat' Alıntı: @TRUVA sana kaldık çay varmı Çay Genişletmek için tıkla ... Selamlar Çay nerede kaldı özledik
Roni Usta Define İşaretleri Super Moderatör Katılım 2 Nisan 2015 Mesajlar 1,019 Beğeni 3,128 Dün 09:28 da #2,363 TRUVA' Alıntı: Var çay usdat buyur varilde demledim sabaha kadar içebilirsin ronide yok Genişletmek için tıkla ... Zaten ne oluyorsa ben yokken oluyor.
TRUVA' Alıntı: Var çay usdat buyur varilde demledim sabaha kadar içebilirsin ronide yok Genişletmek için tıkla ... Zaten ne oluyorsa ben yokken oluyor.
Roni Usta Define İşaretleri Super Moderatör Katılım 2 Nisan 2015 Mesajlar 1,019 Beğeni 3,128 Dün 22:05 da #2,364 Yokmu hazırda çayı olan.
Deli Fırat V.i.p Üye Özel Üyemiz Kullanıcı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 1,827 Beğeni 5,857 Bugün 04:13 #2,365 Sabah namazına kalkmış iken birde çay demleyelim dedim yine yakalandık üstüne birde okkalı fırça yedik sorun çay değil aç karna sigara içmemimiş
Sabah namazına kalkmış iken birde çay demleyelim dedim yine yakalandık üstüne birde okkalı fırça yedik sorun çay değil aç karna sigara içmemimiş
Roni Usta Define İşaretleri Super Moderatör Katılım 2 Nisan 2015 Mesajlar 1,019 Beğeni 3,128 Bugün 08:55 #2,366 Deli Fırat' Alıntı: Sabah namazına kalkmış iken birde çay demleyelim dedim yine yakalandık üstüne birde okkalı fırça yedik sorun çay değil aç karna sigara içmemimiş Genişletmek için tıkla ... Sabahında fırçanda hayrolsun abi.
Deli Fırat' Alıntı: Sabah namazına kalkmış iken birde çay demleyelim dedim yine yakalandık üstüne birde okkalı fırça yedik sorun çay değil aç karna sigara içmemimiş Genişletmek için tıkla ... Sabahında fırçanda hayrolsun abi.
GÜLBAHÇELi V.i.p Üye Özel Üyemiz Kullanıcı Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 365 Beğeni 1,367 Bugün 13:44 #2,367 Deli Fırat' Alıntı: Sabah namazına kalkmış iken birde çay demleyelim dedim yine yakalandık üstüne birde okkalı fırça yedik sorun çay değil aç karna sigara içmemimiş Genişletmek için tıkla ... fırçayı hak etmişsin kalkınca birşey yemeden veya içmeden cuara içme sabretmeyi öğren sağlığın için
Deli Fırat' Alıntı: Sabah namazına kalkmış iken birde çay demleyelim dedim yine yakalandık üstüne birde okkalı fırça yedik sorun çay değil aç karna sigara içmemimiş Genişletmek için tıkla ... fırçayı hak etmişsin kalkınca birşey yemeden veya içmeden cuara içme sabretmeyi öğren sağlığın için