kare isareti ve murc izi bir tasta | Define işaretleri ve anlamları

kare isareti ve murc izi bir tasta

ersan

Vip Üye

zebun

Web Master-Coder
Kullanıcı
Cevap: kare isareti ve murc izi bir tasta

güzel görselde ersan ustam bi kaç açıklama yapsana artık ağzından laf alamıyoruz:D

DRAGON-34

Kullanıcı

ERSAN Değerli dostum öncelikle bizlere sunduğun bu öğretici konuların için sana çok teşekkür ederim sağol eksik olma benim de böyle bir yerle sorunum var bir türlü çözemedim malum senin gibi çubuk da kullanamıyorum makina falan da göstermiyor çünkü kayanın içine çapraz ve derin küçük bir oda yapmışlar burada bir işaret var senin fotodaki işrete benzer sen burada ne olduğunu biliyorsun senin buradaki fotoda nerede ne var söylersen bana çok iyilik yapmış olursun ayrıca bilmeyen arkadaşlarda bu işaretin anlamını bilirler hatta bunun bir işaret olduğunu öğrenmiş olurlar ben ve diğer arkadaşlar sana dua ederiz İNŞALLAH cevabını bekliyorum sayın kardeşim konuna kendi konumu karıştırmış gibi oldum kusura bakma olur mu

ersan

Vip Üye

ERSAN Değerli dostum öncelikle bizlere sunduğun bu öğretici konuların için sana çok teşekkür ederim sağol eksik olma benim de böyle bir yerle sorunum var bir türlü çözemedim malum senin gibi çubuk da kullanamıyorum makina falan da göstermiyor çünkü kayanın içine çapraz ve derin küçük bir oda yapmışlar burada bir işaret var senin fotodaki işrete benzer sen burada ne olduğunu biliyorsun senin buradaki fotoda nerede ne var söylersen bana çok iyilik yapmış olursun ayrıca bilmeyen arkadaşlarda bu işaretin anlamını bilirler hatta bunun bir işaret olduğunu öğrenmiş olurlar ben ve diğer arkadaşlar sana dua ederiz İNŞALLAH cevabını bekliyorum sayın kardeşim konuna kendi konumu karıştırmış gibi oldum kusura bakma olur mu

--ustam ben burda cubuklara bakarak bana bu suyun icini veriyor bosluk ama tam suya giremedim bu isaretli kare tasin ustune pindim burda bosluk bulamadim hep bu su olan yere cekiyor cubuklar.

DRAGON-34

Kullanıcı

işaretlediğim yerin neresini çekiyor tam altınımı çekim veriyor zaten bu eşkiya işareti kesin paradır

DRAGON-34

Kullanıcı

,,tam isaretledin yerin altini cekim veriyorlar cubuklar,,ustam ama eskiyami mezar mi bilmiyorum suyun icine girmedim ama cekim hep orda.
Değerli dostum ben buna benzer işretlere hep eşkiya bölgelerinde rasladım mezarla hiç alakası olmayan yerlerde zaten sen de çok iyi bilirsin ki öyle suyun çamurun içine ölü koyulmaz bugün bize ters geliyorsa o gün de insanlara ters geliyordur emin ol insan insandır sadece zaman ve teknoloji değişir o kadar ben ağaçlara mezar yapıldığını duydum suya gölete hiç duymadım raslamadım kısaca dostum HAYRLI OLSUN hayırlı işlerde kullan fakir fukarayı ihtiyaç sahibini sıkıntıda olan insanları unutma bir de sakın en az beşte birini fakirlere zekat olarak dağıtmayı unutma seni seviyoruz her iki dünyada mutlu olmanı isterim.Ersan burada ki su nereden geliyor göze suyun önüne mi kazıp gölet yapmışlar su işretli kayanın arkasından mı geliyor

**seyyah**

Kullanıcı

usta bu kayayaı üstüne oturmuşlar galiba öyle gözüküyor.:confused:

METİN

Kullanıcı

büyük olasılık suyun içine çekmesi normaldir
suyun getirdiği parlak minarallerin
diğer yerlere oranla yoğunluk
kazandığı noktayı çekebilir
buda seni esas gömüden uzaklaştırır.
bu çerçevenin tam karşısında ne olduğu
hakkında bilgi verirmisin.çünki
bulgaristanda yapılan işaretlerle
türkiyede yapılan işaretler farklı
yerleride farklıdır.sizin oralardaki
mezarlar çok zengin.boş çıkma olasılıkları
çok zayıf.üsküp dolayları dahada zengin bölgedir.
bu steye işaret fotosu attığında beraberinde çevre
fotosunu atmayı ihmal etme ve özellikle.
çevresi hakkında geniş bilgi ver.

Üst Alt