DevamiDusunceleriniz
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ustam bosluk aldigim yerde yer alti goruntuleme yanit vermedi tas yerinden oynamis kaymis ters giden bisey var ama cozemedimOda türü mezar var kardeşim
Altına cubuk chck muhtemelen boşluk alacaksın
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dediğim yöntem taşın orjinal yerinde olması halinde geçerli bu durumda @Yağmuradam ustaya kulak ver diyorumUstam bosluk aldigim yerde yer alti goruntuleme yanit vermedi tas yerinden oynamis kaymis ters giden bisey var ama cozemedim
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iste ustam bundan 100 yil once oynamis sanirim kaymis dogrusu kare oymalar benim net bildigim bir isarettir ilk defa bir kare oymada tikandim mineralli bolge yer altinda kaya boslugu cok olan bir bolge biraz ugrastiracak beniDediğim yöntem taşın orjinal yerinde olması halinde geçerli bu durumda @Yağmuradam ustaya kulak ver diyorum
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu alan ormanin ici heryerde kaya var her yerde cakil yigini var bu kayanin civar yanlari kaya dolu ucleme yok dere altta kaliyor bu isaret hafif bir tepecikte benim.hesabima.gore bu tas kaysa kaysa 5 mt kayar birsahaki sefere 10x10 her yeri tariyacagim 10x10 illaki alanda cikacak ustamTepede mi dereye uzakmi.
Yuzeyde Işarete yakin dayama 2-3 kaya veya üçleme varmi...vs
Çevre açıklaması yapabilir misin kardesim