Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben olsaydım burada koyu renkli ekli gibi olan byük kayayı yerinden çıkarır arkasına bakardım yada aşağıdaki resimdeki yıldızlanmış yelerin olduğu yerleri iyice irdelerdim...
ustam burdan yeren giriin var ve kaya altinda uc odali mezarin var icerdennbirbirlerine balanti var bu odalara
bu otlarin ustu nasil rengi bu otlarinn sovmus ve tas uygma gibi.
ustam burdan yeren giriin var ve kaya altinda uc odali mezarin var icerdennbirbirlerine balanti var bu odalara
bu otlarin ustu nasil rengi bu otlarinn sovmus ve tas uygma gibi.
sevgili yasin,ustalarımız yerin önemini belirtmiş. lakin bulguları hafife almamak gerektiğini hatırlatmak isterim. ustam sende genelde ayni şeyleri söylüyorsun diyebilirsin. haklısında ama ,çizdiğim bölümlere dikkatli bakarsan ,ne verilmiş neye benzetilmek istenmiş. hemde üst üste. burası emin olunuzki insan ömrünü alır. ancak devletin başaracağı bir tarzda.
kayalarda oraya yerleştirme bilesin. yapıtın heybetini bunlarla kıyaslayabilirsin.
daha masum bulgularda buluşmak temennisiyle.sağlıcakla..
ikizceli ustam biz bırkalım bu işleri her buldumuz büyük lokmamı olur bilemedimki büyüklerimin sözünü dinlerim bende görmük geçirmiş biri olmadna yanımda hiç bi yerimi bişey yapmam peki burda çok odalı mezarmı tahmin edionuz çok odayı bu kdar zorlugu ne belirtiyo neye dayanıyonuz ?