kartal kafası2

hacibey78

Kullanıcı

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
Cevap: kartal kafası2

hacı arkadaşım selamlar. adminimizin uyarılarını dikkate aldığın için teşekkürler. lütfen bundan sonrasında da sitemiz kurallarına uyunuz.

konuna olan yorumlarımı resmin içine yaptım. sanırım karşıdan resim çekme şansın olmadığından hep aynı alandan resimlemeye çalışıyorsun. neyse kendini tehlikeye atmadan resmindeki yorumlarımı göz önünde bulundurmanı rica ediyorum. kartalın kursağını diğer resimleri gördükten sonra önemsemeye değer buluyorum. yasal yollardan ve hayırlı şekilde olsun. saygılar.

doğru olanda bu.............

Moderatör tarafında düzenlendi:

şahin

Kullanıcı

kartal kafasına benzetemedim. kafa olan yerlerın altı sagı solu genelde mezar amaçlı kullanılmış magara yada kaya mezarı verir.
kartal kafasının baktıgı yönde kilise olması gerekir. nadiren daha eskı uygarlıklarda çakıl yada taş yıgmalar olmalıdır.

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni

tam anlamadım ne demek istediğini

Kartalin baktigi yonu fotola.baktigi yonu fotoladigin yerden birde yakin resim cek diyor.

Tahmin ettigim unsurlar dogru ise kapali bir magara va4 diyor.

Bunu netlestirmek icin baktigi yön ve yakin cevre resmi diyor.

Allah c.c yardim etsin

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

muhterem kardeşim, alan ,yatay olarak boydan boya traşlanmış.neye benzerse benzesin her kafanın baktığı yer ,elbette önemlidir.burda ,alanın işleniş tarzı ve ,kafa denilen yerin en uc alt kısmında oyma olarak gördüğüm nokta ,oyma ise(resimde çok net değil,ama ,bakıp bilgilendirrisen iyi olur.)HARBİCİ ustamızın işaret ettiği gibi ,ana olayının veya ,çalışmanın tamamının bu görünen kayalıkta olduğunu verir. onu bir netleştirirsen, konunda netleşecektir. bu alandaki işçilik boş olmamalı.
ALLAH a emanet olunuz.

cantar

Kullanıcı

hacı arkadaşım selamlar. adminimizin uyarılarını dikkate aldığın için teşekkürler. lütfen bundan sonrasında da sitemiz kurallarına uyunuz.

konuna olan yorumlarımı resmin içine yaptım. sanırım karşıdan resim çekme şansın olmadığından hep aynı alandan resimlemeye çalışıyorsun. neyse kendini tehlikeye atmadan resmindeki yorumlarımı göz önünde bulundurmanı rica ediyorum. kartalın kursağını diğer resimleri gördükten sonra önemsemeye değer buluyorum. yasal yollardan ve hayırlı şekilde olsun. saygılar.

doğru olanda bu.............

harbici dostum kardeşim senden alıntı yapmak istedim yanlış kutucuğu işaretlemişim konuna ekleme yapmışım özür dilerim

doğru olanda bu.............[/QUOTE]

benden kaynaklandı tekrar özür dilerim...

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

sıkıntı yok Cantar ustam. hepimizin başına gelen bir durumd bu.

Üst Alt