güzel kardeşim demekki araştırınca neler çıkıyor,neler.
kare içinde yuvarlak oyma. statülü bir görünüme haiz. kasa olarak değilde oda olarak aradığını verebilecek gibi görünüyor.
sol alt kısım çizdiğim gibi üçgen şekli verilerek bitirilmiş ve sanki yön verir gibi.
yön derken uzağına değil elbette,kayanın önden başlangıç noktasını kast ediyorum.
diğer çekimler biraz uzaktan ve üzerleri sarmaşık vs. olduğundan ,tam girişten emin olamıyorum.
ben seni bir saat kadar yorsam, giysileri bir değiştirsen,paylaşacağım resimde çizdiğim yerleri önümüze tam olarak koyabil,irmisin.
kırmızı çizgilerin olduğu sarmaşıkları ve kayanın tan ön zeminini toprak seviyesinden görülecek şekilde bir temizlesen.
soldaki iki sarı çizgi arası ,yukardan aşağıya bir miktar düşürülmüş gibi. bilhassa sağdakç,izim anlaşılır halde görülebilse.
diğer sarı çizgiler arası da öyle. en sağdakinde bi,le soru işareti koyduğum yerde sanki bulgu var gibi.
bu kayanın bu cephesini net olarak gösterebilirsen,belki giriş anlaşılabilir.
bu temizlikten sonra ,muhakkak bir iki resim alırsın. sonrada ,hiç bir ihtimale yer bırakmamak için,üst küçük okun olduğu yerde durarak uzun ok yönünde,buradan göremediğimiz ağaçların öbür yüzünden bir resim ,(arazi yapısını görmek önemli) alt oklar istikametinin ,bir kaç m. önüyle işaretli kayayı ayni görüntü içine alan iki resim(bir kaç metre sağ veya sol çaprazdan durarak alınabilir.) alabilirsen,senin için hayırlı olacağını düşünüyorum.sağlıcakla.