İkizceli ustam biraz acığındadır derken nedemek istedin anlayamadım ben şzah edermisin saygılarkazmayla kürekle olacak yer değil.
ana kayadaki görünüm bir şeyler çağrıştırıyor ama tamamı görülmeden ,kesin fikir yürütmek yanıltabilir. duvardaki kayaya bak. dokunulmadıysa tespitini yapabilirsen, sana yeter. yalnız yasal bir düzenle olmalı.biraz açığındadır. kolay olan burası. selametle inşaallah.
sağol hemşerim resimleri hep silmişim usta yer artvinde yazı bekliyorum nasipse gidicem inşaallah ozaman daha detaylı çekim yapar paylaşırımiçeriyde görseydik hemşom, maşallah ne güzelde poz vermişsin)
ikizceli usta bunlar yardımcı olurmukazmayla kürekle olacak yer değil.
ana kayadaki görünüm bir şeyler çağrıştırıyor ama tamamı görülmeden ,kesin fikir yürütmek yanıltabilir. duvardaki kayaya bak. dokunulmadıysa tespitini yapabilirsen, sana yeter. yalnız yasal bir düzenle olmalı.biraz açığındadır. kolay olan burası. selametle inşaallah.
kazmayla kürekle olacak yer değil.