Resim olarak atamıyorum fakat sayın üstadım odalar 20 cm yüksekliğinde 20 30 cm genişliğinde çok dar geçişler sürünerek yapılıyor içeride tarla toprağının çok az birşey olması çok dikkatimizi çekiyor kafamıza takılan en net şey bu kim bu dar alana o toprağı ne için ve nasıl koyar değerli yorumunuz için teşekkür eder saygılarımı sunarıımmuhtemelen yer alti sehri dedigimiz yerlerdendir resimleseydin daha net bilgiye sahip olurduk o tip yerlerde mezarlarida iceride olablirler onlar arasdirilmali duvarlara kasa seklinde yada masa gibi kayalara
Teşekkürlerimi takdim eder hoşbulduk sayın üstadım Konuyu inceledim fakat pek birşe anlayamadım sadece resimler var iç kısımlar tarla toprağı olduğu için zemin çok yumuşak ve boşluk hat safada 1 mlik demir çubuk el gücüyle saplanabilmektedir. Değerli yorumunuz için teşekkür ederimsüzen kardeşim ,öncelikle aramıza hoş geldin.
CANTAR ustamızın ,KAYA VE TAŞ FALCISINDAN FAL ÖRNEKLERİ ADLI KONUYU İNCELERSEN,BABACONDA ustamızın söylediğinide benim söyleyeceklerimide daha iyi anlamış olursun.
ustamıza işlaveten,bazı mezar odalarının da ,çizdiğin şekilde Z ve benzeri labirent tipi tünelle yapıldığını bilmeliyiz. zaten 2. oda dediğin oda değil ,diğer odaya geçiş tünelidir. bunlar sağlı sollu veya ön istikametlerinde olabilir. burayı veren bulgular olmalı. yapıtın tamamına vakıf olmak için çubuklarla veya cihazla boşluk tespiti gerekir. sağlıcakla.
Hoşbulduk sayın üstadim teşekkürlerimi arz ederim içeride gerekli ölçümler yapılarak bu resme yansıtıldı zemin boşluğu demir çubukla ölçtüğümüzde 1 m den fazla olduğu kesin 1. o da içerisinde 2 kişi zor bela iş yapabilmekte fakat 2.oda ve sorasına ulaşmak iç kısımdaki toprağı kaldırmadan ulaşmak imkansızHosgeldin kardesim. cizmis oldugunuz resmi neyle tesbit ettiniz derinlik ve boslugun yuksekligi nekadar boslugun tamamini alamadinizmi bunuda paylasirmisiniz. Bu sekilde cok kisitli isabetli bilgi almaniz zorlasir.
Hoşbulduk sayın üstadım teşekkürlerimi sunarım ölçümler genişlik uzunluk metre zemin boşluğu demir çubuk ile yapıldı. Hepinizin yazdıkları bizler için define nitelğinde değere sahip teşekkür eder iyi gecler dilermMirkut ustanın yazdığı gibi bu çizimi neyle tesbit ettiniz. Bu bilgiyi eğer bir makine ve çubuklar la yaptiysanız muhtemelen siz bu işi biliyorsunuz. Ve bu işi biliyor iseniz aşağıda sizi bekleyenlere de hazır olun. 2828 ustanın yazdıklarına kulak ver. ALLAH yardımcın olsun.