Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ustam çok güzel bir yermiş geçekten vaktim olsa her cm sine bakmak istiyeceğim türden ok yönünü araştır derim,İşçilikteki incelik ve işaretler hususunda daha geniş bilgileri ustaların vereceklerdir,Hayırlı olur İnşaAllah
ustam kilse isi bu basamaklarin altinda 1 den fazla ceset var aberin ola ama deyerli icin bir sey deyemem iscile bakilirsa kaliteli giris basamak seklinde kapatilmis
aslında yer benim de çok hoşuma gitti, iki taraf dan mezara iniş var 3 basamaklı
çok tahrip edilmiş, beni götüren arkadaş daha önce mezarında durduğunu söyledi ama bilinçsiz kişiler mezarın altında da birşeyler aramış.
@Jet Lee kardeşim
Görsel olarak güzel bir konu olmuş.
Alan kutsal ayinlerin yapıldığı bir sunak ve mezarlık.
Mezardan veya mezarlardan fazlasını barındırdığını düşünüyorum. Hilal seklindeki oymanin açık ağzı yönünde açık bir mağara veya giriş benzeri yer varsa uğraşmaya değmez. Eğer böyle bir yer yoksa kapatılmış bir giriş aranır.