Vay be hic aklima gelmedi 15 metre vardir bu tasin yuksekligi ustu de musaitmiydi bosluk icin. Daha da cikamam valla her tarafim agriyorMetin77 ustam cekim aldıgınız yerin birde üstünden baktınız mı herhangi bi boşluk varmı yokmu.
Her tarafın ağrıyorsa aynı dert bende de var muskazon kas gevşetici ve agrı kesici kullan )Vay be hic aklima gelmedi 15 metre vardir bu tasin yuksekligi ustu de musaitmiydi bosluk icin. Daha da cikamam valla her tarafim agriyor
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ustam dun anladim ki boyle yere gittiginde ayri bir fotograf makinesi sart. Sarjim bitti fazla cekemedim o yuzden idareli kullandim sarji. Uzun zaman oldu daga cikmayali masa basinda oturmaktan ne gucumuz kalmis ne de cigerimiz bosluk almayi inanin unuttum acemilik iste buranin onundede bosluk var 3 e 3 metre gibi ama daha once burayi da zorlamislar kapi agziysa eger orayi da kirmaya calismislar.. Ondeki Bosluk sonrada mi.olustu bilmiyorum. Ustam cizim yaptigin kayanin uzerinde bir tas var gorunuyor. Bu iki tas ayri parca uzerine konmus gibi. Gerci boslukta alamazdim ustten cunku iki tasin arasi bosluk verecekti.
sevgili metin kardeşim, bir noktaya bir kaç görünüm almışsın. başını bir kaldırsan ,az solunu sağını ve kayaların üste doğru olan kısımlarını da çekerdin her halde çok mu yorulmuştun.
delicebey ustamızın işaret ettiği tespiti yapmadan dönmen büyük noksanlık olmuş.gençsiniz. yorgunluğunuz tez geçer.
az ve sadece etek kısmında çizdiğim yerlerden ghördüğüm,kaya mezarı değilde ,zemin altı olduğu yönündedir. ön kısımdan boşluk aldınmı. eğer kayanın geniş açılı resimleri varsa paylaşıver ki farklı bulgular ve anlamlar çıkıyormu.
son resimde görülen toprak yapısı,alanın bu işlere uygun olduğunu veriyor.
son olarak yine son resimde karşı uzak noktadaki kayalıklı yüksek tepe gibi görünen yere gitme şansın oldumu. sağlıcakla.